IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADVOKAT I NOVI DETALJI: Još djevojaka prijavilo Aleksića kao i o Mikinoj ženi Biljani! (foto)

Advokat žrtvi i pravni zastupnik glumice Milene Radulović kaže da je prikupljanje dokaza protiv Mike Aleksića u toku i da je odluka o njegovom puštanju isključivo na sudu…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,17.02.…13.32… ADVOKAT I NOVI DETALJI: Još djevojaka prijavilo Aleksića kao i o Mikinoj ženi Biljani! (foto)

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže da su navodi da će 436 svedoka braniti učitelja glume krajnje “smešni”

“Nasmijao sam se jer je 436 svjedoka potpuno nemoguće da se saslušava u bilo kakvom postupku. Nemam nikakav problem i da ih bude 536 svjedoka, ali to je u sudskom postupku neostvarivo”, objašnjava Tintor.

On kaže da Mika Aleksić samo negirajući krivično djelo bez upuštanja u bilo kakve detalje, predstavlja odbranu ravnu odbrani ćutanjem.

Na pitanje da li Aleksić ima šanse da bude pušten da se prvo on i brani sa slobode kaže da ne bi da licitira, već bi takvu odluku prepustio sudu:

“To isključivo zavisi od procjene suda, da li razlozi zbog kojih je pritvor određen i dalje postoje”, kaže avokat.

Čitaj još:   MILOJKO PANTIĆ- Lični Stavovi: Arkan, Mika Aleksić, Vučić... (foto)

Da li se u međuvremenu pojavilo još djevojaka koje su optužile Miku Aleksića?

“U odnosu na onaj inicijalni broj od pet djevojaka, javio se veliki broj, preko deset djevojaka, ali ono što građani ne znaju jeste da je pet, šest djevojaka trpjelo zlostavljanje, ali s obzirom na protok vremena i da ne može doći do krivičnog gonjenja. One će biti svjedoci u procesu”, rekao je advokat.

Što se tiče supruge Miroslava Aleksića, Biljane Mašić, Tintor kaže da pa i ne postoje dokazi da je Mašić na bilo koji način bila povezana sa dijelima za koje se njen muž tereti.

“Na osnovu do sada raspoloživih podataka i istražnih radnji sada se ne nalazim niti jedan dokaz koji bi govorio u prilog tvrdnje da je lično Biljana Mašić na bilo koji način bila involvirana, da joj je bilo poznato kakve su stvari dešavale u školi. To su čiste spekulacije, ona apsolutno nije tema postupka niti je u pitanjima koja se postavljaju od strane tužilaca ona fokus”, naglasio je pravnik...

Dešavanja u regionu i “školi zlostavljanja” prati ADANA Bojadžić

Čitaj još:   Boro KONTIĆ: Krivokapić čestitao najveći dobitak i ratni plijen Velike Srbije... (foto)

izvor MONDO.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more