IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGLED IZ PODGORICE: Uoči promocije novog srpskog patrijarha “Totalno srećan idiot…” (foto)

Na kraju, a uoči promocije novog srpskog patrijarha, bar Vučić uživa. Ili su možda srpski popovi u Crnoj Gori kadri da ulože u tvrdnju kako su dali više para od njega u projekat ”Ne damo svetinje”? A to je već razrješenje priče o Vučićevom angažmanu u Crnoj Gori…

PODGORICA:Crna Gora,Kolumne,vijesti, srijeda,17.02.2021…15.32… POGLED IZ PODGORICE: Uoči promocije novog srpskog patrijarha “Totalno srećan idiot…” (foto)

piše: Željko Vukmirović

Dobri poznavaoci balkanskih prilika kažu da je srpskom predsjedniku Vučiću sve bolje. Kao, baš ga je krenulo. Destabilizacija Crne Gore teče po planu, a ona budalaština od “srpskog sveta” rasprodata je po svim regionalnim medijima. Dok je zemlja Srbija s kojom raspolaže ustanovljena kao elementarni remetilački faktor na Balkanu. Ukratko, ne da ga sere, nego ga baš ‘oće.

Još kad prospe one priče o “antisrpskoj histeriji” i uvezenim kriminalcima iz Crne Gore, njegovoj sreći nikad kraja. Pa šta ima veze i što mu je priča provaljena kao nebulozna, a rijetki mediji u Srbiji koji nisu pod njegovom kontrolom uživaju u razotkrivanju tog idiotizma? Nema veze. Čovjek se raduje i totalno je srećan i ubijeđen da uopšte nije kreten, već naprotiv, baš velika faca.

Čitaj još:   EVO KAKO i Kada okrivljeni MILAN Knežević prijeti sudom i zatvorom... (foto, video)

Pa šta iako mu jedan od ovdašnjih Srba, poput onog muljatora Davidovića, rekao da je umobolnik i šizofrenik?! Kakve to veze ima? Važno da je Vučić rekao za onog svog radikala i pregaoca Vlada Đukanovića da ga voli i da su “dugo zajedno”. Što god to značilo…Muljatori su muljatori. U pitanju su nijanse. Sa sve donacijom vakcina i “bilateralnim odnosima” od samo jednog telefonskog poziva.

Na kraju, a uoči promocije novog srpskog patrijarha, bar Vučić uživa. Ili su možda srpski popovi u Crnoj Gori kadri da ulože u tvrdnju kako su dali više para od njega u projekat “Ne damo svetinje”? A to je već razrješenje priče o Vučićevom angažmanu u Crnoj Gori.

Neće da može…

Ovdašnji srpski popovi naspram sebe imaju jednog totalnog srećnog idiota sa kojim čak ni oni, bez obzira na dosadašnji profitabilno – kvadraturni učinak u Crnoj Gori, ne mogu da se mjere.

Izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more