IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPOZORENJE: Zabranjen rad kafića u PODGORICI i u još pet crnogorskih opština… (foto)

Zabrana rada odnosi na ugostiteljske objekte, restorane, kafiće, objekte u hotelima osim za goste hotela u Crnoj Gori…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,17.02.2021…15.32… UPOZORENJE: Zabranjen rad kafića u PODGORICI i u još pet crnogorskih opština… (foto)

U Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Herceg Novom, Ulcinju i Kotoru biće zabranjen rad ugostiteljskih objekata, kazao je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Borko Bajić, na konferenciji za medije.

BORKO Bajić je pojasnio da se zabrana rada odnosi na ugostiteljske objekte, restorane, kafiće, objekte u hotelima osim za goste hotela.

Direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić kazao je da je zabilježen u posljednjoj sedmici porast broja novooboljelih, ali i testiranih. Odnos među testiranih i boljelim je, kako dodaje, od 25 i do 30 odsto.

“Kao što vidimo nivo obolijevanja je u porastu”, kazao je Galić i dodao da je u posljednjoj sedmici prosječan broj oboljelih je 528, a sedmicu prije je bio 510.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: U PLJEVLJIMA je na djelu gruba zloupotreba vlasti... (foto)

Najavio je i mogućnost pooštravanja mjera, u susret turističkoj sezoni.

Novinarima i javnosti će se obratiti državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Borko Bajić, direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić i direktorka Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović.

Izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more