IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo…

Članica predsjedništva OO SDP Cetinje, Milena Jovanović, osvrnula se na nedovršene radove u Mojkovačkoj ulici, čija je rekonstrukcija započeta 2019. godine sa rokom trajanja radova od 90 dana, komentarišući da radovi nakon 18 mjeseci i dalje nijesu gotovi. Ona je apelovala na nadlježne organe, kako bi građani Prijestonice, konačno mogli da dobiju završenu ulicu.

“Mojkovačka ulica, još nije završena,  a ka’ će ne znamo. Kraja joj nema ni na vidiku. Započeta još u julu mjesecu 2019. godine sa predviđenim rokom završetka od 90 dana, a nije završena ni nakon 18 mjeseci.. Ne možemo reći da je došlo do nepredviđenih okolnosti, kada se u samu realizaciju krenulo bez riješenih imovinsko-pravnih odnosa. Pitanje za nadležne, da li građani Cetinja zaslužuju da ne mogu koristiti, ili mogu na sopstvenu odgovornost za sebe, svoju djecu, ali i automobile, jednu od najdužih i najprometnijih ulica grada?! Da li treba da budu okruženi rupama, kanalima, zemljom, muljem, lokvama… Da li treba da su u bezbroj situacija lišeni struje, vode i interneta u doba pandemije, online učenja, rada, pa i druženja”, poručuje u saopštenju.

Čitaj još:   NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: MAJKA POGINULA čekajući POMOĆ za SINA, ljekari ga pronašli MRTVOG… (foto)

Zar ne mislite, pita Jovanović,  da Cetinjani nadomak Istorijskog jezgra Prijestonice Crne Gore zaslužuju da sa asfalta ulaze u svoje domove?!

“Na sve to, vi još dodatno trošite 60.000 eura na privremeni asfalt koji će služiti samo do nastavka rekonstrukcije, koji slično sudbini Đekne, ne znamo kada će biti. Napominjemo, 60.000 eura građana Prijestonice, našeg novca koji se u ovom vremenu sigurno imao na što drugo utrošiti. I na kraju, kad i ko će snositi odgovornost za probijanje rokova, maltretiranje građana i neodgovorno ponašane i upravljanje”, zaključuje u saopštenju.

izvor: standard.co. me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more