IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS UHAPŠENI PIŠONJA I ŽUGA: Ukradenim autobusom izazvali više sudara, ZAKUCALI SE U BETONSKI STUB! (foto)

Autobus istog prevoznika, ukraden je i 2017. godine, a za volanom se tada našao dvanaestogodišnji dječak koji je prešao šest kilometara prije nego što je zaustavljen…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18.02.2021…00.52… HAOS UHAPŠENI PIŠONJA I ŽUGA: Ukradenim autobusom izazvali više sudara, ZAKUCALI SE U BETONSKI STUB! (foto)

Niška policija uhapsila je Dimitrija.B. (19) i njegovog vršnjaka Mladena Ž.jer su mrtvi pijani ukrali autobus parkiran ispred jednog tržnog istog centra u Nišu nakon čega su napravili haos po Nišu.

Kako je saopštila niška policija, dvojica momaka se terete za tešku krađu i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

– Oni su sa parking ispred TC “Roda” obili dva autobusa, u jedan su ušli i startovali ga a zatim udarili u putničko vozilo “tojota” koje se nalazilo na parkingu. Zatim su krenuli ka Vizantijskom Bulevaru gdje su udarili u vozilo “sitroen” koje se od siline udarca zabilo u “pežo”. Nastavili su dalje istom trasom da bi nakon stotinak metara desnom stranom tog autobusa udarili u betonski stub, pa su napustili vozilo i pobjegli a se i – navode naši sagovornici upoznati sa ovi slučajem...

Čitaj još:   TLO NI DALJE NE MIRUJE: Novi zemljotres zabilježen kod Stoca... (foto, video)

– Građani su alarmirali policiju koja je vrlo brzo obojicu pronašla i uhapsila. Kod D.B. koji i upravljao autobusom, pronađen je ključ za pokretanje vozila – dodaju sagovornici.

Policija je saopštila da je alkotestiranjem ustanovljeno da je lice koje je upravljalo autobusom imalo 1.63 promila alkohola u organizmu dok je njegov ortak imao 0.38 promila.

– U ovom događaju nije bilo povređenih lica– navela je policija u svom tom saopštenju.

Za sada nema informacija šta je momke navelo na nesvakidašnju krađu ,naročito što nisu poznati kao učinioci krivičnih djela. Obojica će nakon isteka zadržavanja biti privedeni sa krivičnom prijavom nadležnom tužiocu.

Autobus istog prevoznika, ukraden je i 2017. godine, a za volanom se tada našao dvanaestogodišnji dječak koji je prešao šest kilometara prije nego što je zaustavljen…

Izvor Informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more