IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: UHAPŠEN VLASNIK RESTORANA, nakon korona žurke sa 150 gostiju… (foto)

Određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18.02.2021…09.52…  NOVI PAZAR: UHAPŠEN VLASNIK RESTORANA, nakon korona žurke sa 150 gostiju… (foto)

Policija u Novom Pazaru, u saradnji sa Komunalnom inspekcijom, uhapsila je N. N. (37) iz najvećeg grada u Sandžaku zbog postojanja osnova sumnje da je, kao odgovorno lice jednog ugostiteljskog objekta, on je organizovao okupljanje na kojem je bilo prisutno oko 150 gostiju.

Policija u Novom Pazaru, zajedno sa komunalnim inspektorima, prekinula je korona žurku u jednom poznatom kafiću u centru grada.

Kako saznaje portal indeksonline.rs, u lokalu je zatečeno oko 150 gostiju

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Novih četvero pozitivnih na korona virus... (foto)

Kako je sinoć saopštila Policijska uprava Novi Pazar, sumnja se da je isti osumnjičeni “izvršio krivično dkelo nepostupanje po svim zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”.

Istom privedenom vlsaniku lokala je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more