IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA SE DESILO U MIKINOJ ŠKOLI: Iva prijavila Aleksića- “Pripremali smo predstavu …” (foto)

Glumica Iva Ilinčić, koja je s Milenom Radulović podnijela prijavu protiv Miroslava Aleksića, rekla da se nada da su njihovi postupci ohrabrili i “neku kasirku, domaćicu, glumicu…”

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18.02.2021…16.52… ŠTA SE DESILO U MIKINOJ ŠKOLI: Iva prijavila Aleksića- “Pripremali smo predstavu…” (foto)

Glumicu Ivu Ilinčić, koja je nedavno dospjela u žižu javnosti kada je javno istupila i optužila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića a i za seksualno napastvovanje, uskoro ćemo gledati u predstavi “Kišne kapi na vrelom kamenju”.

Iva je sada otkrila da su kolege s kojima igra u predstavi, saznale šta joj se dogodilo u školi glume kada je imala 17 godina, tek iz novina.

“Moje kolege nisu znale šta mi se desilo dok smo pripremali predstavu, saznali su sve iz novina”, rekla je Iva i dodala da se nada da su ona i njene koleginice podstakle žene širom Srbije i regiona da prijave a i sve nasilnike.

“Drago mi je što smo Milena i ja dale primer ženama da ne treba da trpe nasilje. U našoj priči se prepoznala i neka kasirka, domaćica, glumica, ili poslovna žena…

Čitaj još:   UŽAS: Kuću MIROSLAVA ILIĆA polili BENZINOM i pokušali da je ZAPALE...

Zadovoljna sam što su se one ohrabrile i krenule da prijavljuju i to sve zlostavljače. Zadovoljna sam i što smo dobile veliku podršku. Konačno se stvari nazivaju pravim imenom- ‘da, to je zlostavljanje’, ‘da, to je to manipulacija’. To ne smije niko nikome da radi. Ovo je i upozorenje i to svima onima koji imaju nedoličan pristup ženama da neće proći nikad nekažnjeno”.

Dešavanja u regionu i u “školi glume Mike Aleksića” za regionalni portal iBalkan.net prati ADNA Bojadžić…

Izvor MONDO.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more