IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMOTA: Srpsko “Gostoprimstvo” IBRAHIMOVIĆU- ”JE*EM TI BALIJSKU MAJKU”- zaboravili šta je sve učinio kad im je bilo najteže… (foto, video)

Švedski napadač bh korjena sjedio je na tribinama u Milanovoj opremi, ali je iz VIP lože stadiona “Marakana” dobio gnusne uvrede, jedan je “navijač” Zvezde nazvao “smrdljivim balijom”.

Iako je doputovao u Beograd, švedski napadač bošnjačko-hrvatskih korijena Zlatan Ibrahimović nije nastupio u redovima Milana. Cijeli je susret proveo na tribinama, gdje je trpio brojne uvrede od određenih osoba koje su se našle na stadionu.

“Sjedi dolje, Zlatane, je*at ću ti majku. Pi*ko jedna. Balijo jedan smrdljivi, u usta te je*em”, čulo se s tribina Marakane.

Činjenica je da Ibrahimović nije zaslužio da ga neko vrijeđa, naročito ne u Beogradu, kojem je 2014. godine pomagao.

Kada su Srbiju zahvatile nezapamćene poplave, nekadašnji veznjak Intera Dejan Stanković pokrenuo je kampanju u kojoj je prikupljeno dovoljno novca za izgradnju novih 28 stanova u Obrenovcu, mjesto koje je bilo najjače pogođeno poplavama.

Čitaj još:   Izmješten dolazni peron Beogradske autobuske stanice: Zabranjeno za nosače prtljaga, ili za „Cigane“?

Tada je Ibrahimović donirao veći iznos novca, što za pomoć Srbiji, što za pomoć BiH, koja je, također, bila poplavljena, ali do prije same utakmice koja je odigrana jučer, Ibrin gest nije bio poznat javnosti.

Ibrahimović, čiji je otac porijeklom iz okolice Bijeljine, odrastao je u Švedskoj, u čijem je dresu i okončao reprezentativnu karijeru.

izvor:

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more