IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDALA SE BERINA CRNIŠANIN, NAJLJEPŠI BISER SANDŽAKA… (foto)

Naša prelijepa Berina, ponos ne samo Novog Pazara već cijelog Sandžaka, ponos svoje porodice i svih koji je poznaju juče se udala za svog izabranika Jasmina Novaj u Ulcinju…

O Berini je tšsko pisati jer je to jednostavno djevojka koja ne plijeni samo ljepotom već svojom dobrotom, poštenjem, osmjehom, humanošću, kao i prelijepim glasom koji uvjek iznova razgali i odagna svu tugu ovog svijeta u stvari BERİNA JE NAŠ BİSER….Želimo joj svu sreću ovog svıjeta.

Berina je na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 60.000 pratitelja objavila sretne vijesti, a to je da se udala.

Samo za magazin “Azra” opisala je kako je upoznala supruga Jasmina:

Upoznali smo se u jeku pandemije. Moj muž Jasmin živi u New York- u, a i zbog distance i pandemije, plašila sam se da će opstati naša veza. Međutim desio se obrt, on je više bio u Sarajevu nego u NY-u. Onog trenutka kada sam ga upoznala znala sam da je to to i da će, prije svega Božijom voljom, doći do braka.

Čitaj još:   SRBINA Nikolu na smrt PRETUKLI FUDBALERI: Otišli u Bratislavu da igraju, sad će im se SUDITI KAO UBICAMA ...(foto)


To se i desilo jučer u Ulcinju, gdje njegova porodica i živi. Nismo htjeli da pravimo svadbu, već samo šerijatko vjenčanje na kome su bili naši najbliži, a možda u budućnosti bude i svadba.

Sretna sam i zadovoljna , i smatram da svaka žena zaslužuje da bude prvo pažena, da ima neko ko će u svakom trenutku biti njena podrška, oslonac i vjetar u leđa. Ja sam svoju sreću pronašla– kazala nam je Berina.

Draga Berina leti na krilima ljubavi u novi život i neka te sreća uvjek prati.

Foto: privatna arhiva Ajsa Gorcevic

izvor: http://ibalkan.net

EU UVODI COVID “zeleni pasoš”: Za vakcinisane i oporavljene od korone… (foto i video)

Na vanrednom samitu EU-a, održanom putem videokonferencije, u fokusu je Read more

SRETNO: Zijah Sokolović izašao sa klinike, osvanule fotke, ZIKE dobro raspoložen… (foto)

Nakon što je uspješno obavljena ljekarska intervencija, reditelj, glumac i Read more