IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ACA BOSANAC PRAO PARE ZA VELJU NEVOLJU: Istraga poslije saslušanja poznatog ugostitelja… (foto)

Saslušanje beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića, poznatog kao Aca Bosanac, i za šta se sve SUMNJIČI!

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 24.02.2021…00.39…ACA BOSANAC PRAO PARE ZA VELJU NEVOLJU: Istraga poslije saslušanja poznatog ugostitelja… (foto)

Aleksandar Kajmaković, poznat kao Aca Bosanac, vlasnik restorana, kafića i klubova u Beogradu, priveden je u SBPOK kako bi objasnio svoje veze i saradnju s uhapšenim Veljkom Belivukom

Aleksandar Kajmaković (47), juče je doveden u prostorije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kako bi u svojstvu građanina dao iskaz zbog sumnje da je sarađivao s Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja.

Belivuk je, podsjetimo, uhapšen 4. februara zbog sumnje da je sa Markom Miljkovićem Maretom organizovao kriminalnu grupu koja se tereti za tri otmice i ubistva, trgovinu drogom i držanje oružja.

– Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, priveden je zbog sumnje da je na svoje ime upisivao firme čiji je pravi vlasnik bio uhapšeni Belivuk. Takođe, provjeravaju se i sumnje da je poznati ugostitelj zajedno i to sa Belivukom učestvovao u iznudama od pojedinih vlasnika poslovnih prostora i to je na luksuznim lokacijama u Beogradu- otkrio je izvor Kurira.

Čitaj još:   CRNA GORA: Za dan od korone umrlo devet osoba, tri iz Pljevalja, dvije iz Podgorice, 309 je novo zaraženih... (foto)

– Njega je, kako se navodno može vidjeti na snimcima s kamera, u bunker dovodio kontroverzni biznismen Aleksandar Papić, inače i to brat bivšeg zamjenika načelnika SBPOK Gorana Papića- navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, pored sumnje da je i to Kajmaković, navodno, otvarajući firme na svoje ime, prao novac za Veljka Belivuka, i da istražitelji imaju saznanja i da su ljudi Velje Nevolje obezbjeđivali sve lokale koje zvanično vodi Kajmaković.

Belivuk je, podsjetimo, pod istragom Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, “pink pantera” Milana Ljepoje, ali i Gorana Veličkovića Goksija, vođe navijača Partizana. Prema nezvaničnim informacijama, njegova je se kriminalna grupa dovodila i u vezu sa još desetak likvidacija.

Paralelno sa krivičnim postupkom koji je pokrenut, kao što je i finansijska istraga kako bi bili otkriveni tokovi novca ove organizovane kriminalne grupe- potvrdio je sagovornik Kurira. Kako je naveo, i tu istragu vodi i to Tužilaštvo za organizovani kriminal…

Čitaj još:   STRAŠNO- FUDBALER ODBIO IGRATI ZA BIH KAKO BI IGRAO ZA SRBIJU: Tamo ga nisu ni pozvali... (foto, video)

izvor kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more