IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ovo je šok za sve: Radnici groblja otkrili, da DŽEJ IMA VANBRAČNOG SINA! (foto i video)

Šokantne informacije- na Džejev grob svakog dana dolazi misteriozna žena odjevena u crno koja sa sobom dovodi muško djete za koje se spekuliše da mu je vanbračni sin…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti vijesti, Četvrtak, 25.02.2021…00.59… Ovo je šok za sve: Radnici groblja otkrili, da DŽEJ IMA VANBRAČNOG SINA! (foto i video)

Dva mjeseca nakon smrti Džeja Ramadanovskog novinarska ekipa posjetila mu je grob u Aleji velikana na Novom groblju. Tamo je sve uredno, ima kao i do sada mnogo cvijeća, a njegove ćerke Ana i Marija redovno obilaze očev grob što nam je potvrdio jedan od čuvara.

Dakle na Džejev grob svakog dana dolazi misteriozna žena koja je odjevena u crninu koja sa sobom dovodi muško djete za koje se spekuliše to bi mogao vanbračni sin nedavno umrlog Ramadanovskog…

– Najčešće dolaze Džejove ćerke, u stvari one su tu nedeljom. Obavezno pale sveće i donose ruže, međutim, radnim danima skoro svakog dana viđamo jednu crnu ženu koja dolazi sa sinom. Možda ima malo preko 40 godina, i da fino izgleda, a djete je da ne poverujete pljunuti Džej- kaže za STAR jedan od radnika na groblju i dodaje:

 Mali je toliko sličan Džeju i po liku i po pokretima da sam ja ostao u čudu. Ima između 7 i 9 godina, nije stariji od toga. Morao sam da pitam ženu da nije neka rođaka Džeju kad stalno dolazi, a onda mi je ona i to ispričala svoju neverovatnu priču. Kaže da je mali Džejov sin, ali da mu nikad nije rekla da je rodila njegovo djete. Kako mi je objasnila, bila je na njegovom nastupu u nekom klubu u Bosni i poslije svirke su se onda upoznali i znate kako to ide…

Čitaj još:   DOKTOR KOJI JE TVORAC VAKCINE PROTIV COVIDA -19 : Pojasnio zašto još nije na tržištu... (foto i video)

Pitao sam je zašto je to krila od Džeja tolike godine, a ona każe da se udala u međuvremenu i da je njen muž prihvatio malog kao da je njegov sin. Čekala je neki pogodan trenutak da upozna Džeja sa sinom, ali nije joj se dalo. Zato kaže i dolazi skoro svaki dan na njegov grob jer je grize savjest. Prije dvije je godine se preselila sa sinom i mužem u Beograd i žive negdje u Rakovici.

Kaže da je sada u lošoj poziciji, mogu svi da misle da ona juri kao neko nasledstvo ili pare, ali mi je rekla da joj baš ništa ne treba. Baš dijeluje fino i vidim da iskreno žali za Džejom. Kaže udala se pre 6 godina, tako da njen sin ima drugog oca, a za Džeja mu je rekla da je to njegov ujak i da mu zato dolaze na grob. Možda će kada on napuni 18 godina da mu ispriča cijelu istinu. Kad dođe na grob uvijek zapali sveću, donese jedan crveni gerber i obavezno mu ostavi cigaretu– završava radnik sa groblja.

Tragom ove informacije kontaktiran je jedan od najboljih prijatelja pjevača, Baki sa Dorćola, koji je ostao šokiran.

 Ma jel se vi to zezate! Džej bi bio mnogo srećan da je dobio i sina, on to nikad ne bi krio. Ako me pitate jel moguće da je nekoj ženskoj pa i on napravio djete poslije neke tezge, pa naravno da je moguće!

On je pre devet godina bio u top formi i mijenjao je ženske kad je to htio. On nikada ne bi ostavio djete i majku na cjedilu, priznao bi sina odmah i bez dileme. Ja ne vjerujem da je to djete njegovo, ali neću da grešim dušu. Ako ta žena kaže da joj baš ništa ne treba, tako će svima biti lakše…

Čitaj još:   SNIJEG JE PAO: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana...

Pa zamisli sada koliko bi se njegove ćerke šokirale da saznaju da imaju polubrata, a tek njegova bivša žena Nada. To bi bio veliki stres za sve, bolje je da ništa ne znaju dok se to ne ispita. Ima danas svakakvih lujki, možda je ta žena psihički bolesna pa izmišlja priče da bi dobila pažnju. Neka ide odakle je došla a to d.ete će samo tražiti svog oca kad jednom poraste – kaže Džejov drug za Star.

izvor star.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more