IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vlada CRNE GORE kažnjava TUZI zbog sopstvene NESPOSOBNOSTI

Socijaldemokrate daju podršku predsjedniku Opštine Tuzi Đeljošaju, u čijim nastojanjima ne vidimo ništa drugo do potrebu da se zaštite stanovnici opštine Tuzi koja je u “zelenom”, a ipak je podvrgnuta rigoroznim mjerama, poručuje Samir Adžović, predsjednik OO Socijaldemokrata u Tuzima.

Odnosno, kako kaže, opština Tuzi se kažnjava za nesposobnost Vlade da upravlja epidemiološkom situacijom.

“Socijaldemokrate zato snažno osuđuju sasvim očiglednu i namjernu političku diskriminaciju ljudi koji su građani ove države, te diskriminaciju opštine za koju u ovom momentu nema razloga da bude kažnjavana na način na koji to vlast pokušava”, poručuje on. 

Kako kaže Adžović, svemu ovome treba dodati činjenicu da će ova vlast ostati u istoriji zapisana kao neko ko je načinio monumentalne greške u kontrolisanju epidemije, a koje su dovele do toga da smo među najgorima u Evropi i svijetu.

“I, dok nam za kompletan region granice i dalje ostaju otvorene, nama juče na presu vlasti pričaju sulude priče o tome kako je građanima Bocvane potreban PCR test. Dok se kapaciteti kovid centara bliže maksimalnoj popunjenosti, mi i dalje, ako izuzmemo donaciju, kao prava zemlja trećeg svijeta čekamo vakcine.

Čitaj još:   UŽAS- NEMORAL I HOROR! NIŽU SE IZJAVE LJUBAVI I RIJEČI PODRŠKE: Na Fejsbuku osvanula stranica podrške osumnjičenom za ubistvo u Priboju... (foto)

Upravo zato ova vlast, koja nema znanja ni kapaciteta da se bori sa epidemijom, prešla je granicu time što, povrh svog neznanja koje je demonstrirala, pokušava da sprovede još diskriminatrone i političke poteze. Uvažena gospodo, vama izgleda ni epidemija od koje građani umiru ne može pomoći da se okanete politike.

I zato, uvažena gospodo, vi nemate kapaciteta da druge liječite, jer vi ste dio problema, a ne dio rješenja”, zaključuje Adžović.

izvor: antenaM

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more