IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vlada CRNE GORE kažnjava TUZI zbog sopstvene NESPOSOBNOSTI

Socijaldemokrate daju podršku predsjedniku Opštine Tuzi Đeljošaju, u čijim nastojanjima ne vidimo ništa drugo do potrebu da se zaštite stanovnici opštine Tuzi koja je u “zelenom”, a ipak je podvrgnuta rigoroznim mjerama, poručuje Samir Adžović, predsjednik OO Socijaldemokrata u Tuzima.

Odnosno, kako kaže, opština Tuzi se kažnjava za nesposobnost Vlade da upravlja epidemiološkom situacijom.

“Socijaldemokrate zato snažno osuđuju sasvim očiglednu i namjernu političku diskriminaciju ljudi koji su građani ove države, te diskriminaciju opštine za koju u ovom momentu nema razloga da bude kažnjavana na način na koji to vlast pokušava”, poručuje on. 

Kako kaže Adžović, svemu ovome treba dodati činjenicu da će ova vlast ostati u istoriji zapisana kao neko ko je načinio monumentalne greške u kontrolisanju epidemije, a koje su dovele do toga da smo među najgorima u Evropi i svijetu.

“I, dok nam za kompletan region granice i dalje ostaju otvorene, nama juče na presu vlasti pričaju sulude priče o tome kako je građanima Bocvane potreban PCR test. Dok se kapaciteti kovid centara bliže maksimalnoj popunjenosti, mi i dalje, ako izuzmemo donaciju, kao prava zemlja trećeg svijeta čekamo vakcine.

Čitaj još:   KOJI “EKSPERT” SE KRIJE IZA INSTAGRAM PROFILA: „Sačuvajmo ljepote Bjelasice“ širenjem laži podržava divlju gradnju... (foto)

Upravo zato ova vlast, koja nema znanja ni kapaciteta da se bori sa epidemijom, prešla je granicu time što, povrh svog neznanja koje je demonstrirala, pokušava da sprovede još diskriminatrone i političke poteze. Uvažena gospodo, vama izgleda ni epidemija od koje građani umiru ne može pomoći da se okanete politike.

I zato, uvažena gospodo, vi nemate kapaciteta da druge liječite, jer vi ste dio problema, a ne dio rješenja”, zaključuje Adžović.

izvor: antenaM

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more