IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIKA ALEKSIĆ SASLUŠAN, EVO ŠTA JE REKAO: Advokat Milene Radulović o slučaju, odbrana nema svjedoke! (foto)

Advokat glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, Denis Bećirić, o slučaju učitelja škole glume Miroslava Aleksića...

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak 26.02.2021, 15.30… MIKA ALEKSIĆ SASLUŠAN, EVO ŠTA JE REKAO: Advokat Milene Radulović o slučaju, odbrana nema svjedoke! (foto)

DANAS JE MIKA ALEKSIĆ saslušan u Višem javnom tužilaštvu nakon prijave još jedne djevojke koja ga je opužila za polno uznemiravanje. On je negirao optužbe, a tužilaštvo je proširilo optužnicu. Učitelj škole glume “Stvar srca” tereti se sada za ukupno 19 krivičnih djela, i prijeti mu zatvorska kazna od 15 godina.

Optuženi se nalazi u pritvoru kako ne bi ponovio djela za koja je optužen, ali i kako ne bi uticao na svjedoke.

“Ne znam koliko je detaljno govorio, njegovo izjašnjene je i dalje da negira optužbe. Ono što je danas bila tema je jedna nova oštećena i on mora ponovo da se izjasni. Ukupno je saslušano 10 oštećenih i isto toliko svjedoka. Na kraju smo istrage, ostalo je veštačenje oštećenih i da sačekamo predlog odbrane za svjedoke, jer nisu nikog predložili za svjedoka”, rekao je advokat glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, Denis Bećirić i dodao:

“Mi nemamo materijalnih dokaza, jer je prošao dug period, i jako je teško. Međutim, kvalitet dokaza ne dovodi se u pitanje, imamo mi i dovoljan broj svhedoka njihove priče su uvherljive i verodostojne. Svhedoci su kao jedini dokaz i tako će sud suditi”, istakao je advokat.

Čitaj još:   UŽAS- Požar u bolnici: Stradalo 11 beba... (foto, video)

Na pitanje koliko je vremena potrebno da se donese presuda, on je odgovorio:

“Optužnica može da se podigne oko mjesec dana. I zavisi od toga da li će odbrana predlagati i koliko svjedoka. Vrlo je teško procijeniti, zavisi da li će optuženi ostati u pritvoru. Njemu je u interesu da suđenje bude što duže. Oko godinu, godinu i po dana, možemo da očekujemo i to tek pravosnažnu presudu”, zaključio je Denis.

Dešavanja u regionu i o slučaju “škole glume” za regionalni portal iBalkan .net prati ADNA Bojadžić

Izvor Mondo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more