IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠAN UDAR DRITANU I KRIVOKAPIĆU: Iz EU upoznati o opasnim namjerama nove Vlade CG… (foto)

Šovinistička politika Vlade, primjeri pravnog nasilja, ugrožavanje nesrpskih građana u Crnoj Gori i primjeri kulturnog unižavanja države– kulturocid…

BRISEL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak 26.02.2021, 10.30… STRAŠAN UDAR DRITANU I KRIVOKAPIĆU: Iz EU upoznati o opasnim namjerama nove Vlade CG… (foto)

Nevladina organizacija “Montenegro International” (MI) uputila je analizu stanja u državi, podijeljenu u nekoliko analitičkih cjelina, na relevantne međunarodne adrese.

Kako je saopšteno iz te nevladine organizacije, analiza je potkrijepljena detaljnim objašnjenjima, dokazima i izjavama aktuelnih učesnika u političkom životu Crne Gore.

Analiza podijeljena u nekolika segmenta: unižavanje međunarodnog ugleda Crne Gore, bioterorizam aktuelne Vlade, šovinistička politika Vlade, primjeri pravnog nasilja, ugrožavanje nesrpskih građana u Crnoj Gori i primjeri kulturnog unižavanja države– kulturocid.

– Na jasan i jednostavan način, skidamo masku demokratičnosti s klerofašističkog lica ove družine koja sebe zove vladom!

Naročitu pažnju smo obratili na šamare koje ova vlada zadnjih dana dobija od istih međunarodnih adresa zbog ignorisanja saradnje s Venecijanskom komisijom, a akcenat smo stavili na pripremu i način usvajanja izmjena Zakona o vjeroispovijesti, koji je donesen pravnim nasiljem čiji se epilog očekuje na Ustavnom sudu Crne Gore bez konsultacija s Venecijanskom komisijom…

Čitaj još:   Vic dana Plavuša u miniću...

Možemo biti ponosni na ova dešavanja upravo zato što je jedno od naših krucijalnih opredjeljenja stalan kontakt sa međunarodnom zajednicom – navedeno je u saopštenju “Montenegro Internationala”.

U toj organizaciji su pozvali premijera Zdravka Krivokapića da podnese ostavku i time, kako su istaknuli, pokaže da ima bar malo obraza i kao čovjek, i kao naučnik, i kao vjeronaučnik.

– Pa, neka svoju svetosavsku misiju nastavi kao svještenik u nekom od porobljenih svetilišta od strane SPC- a. Crna Gora je naša jedina partija – poručili su u “Montenegro Internationalu”…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more