IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. februar 2021. godine

Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Rak nervozan, Lav ima dobar dan, Djevica pozajmljuje, Vaga ima povoljan dan, Škorpija menja posao, Strijelac se raduje ljubavi, Jarac nema vremena, Vodolija dobra u komunikaciji, a Ribe suštinski dobro. Ovo je dnevni horoskop za 28.02.2021. godine.

OVAN

Neophodno je da imate na umu, da biste izbjegli potencijalne rasprave i neprijatne situacije, da ne shvatite lično ono što okolina oko vas govori. Ukoliko ste još uvjek slobodni, bićete privlačni suprotnom polu, čak će se dvije osobe zainteresovati za vas. One su nešto starije od vas, a vi ćete za početak, samo posmatrati situaciju. Puni ste energije.

BIK

Budite oprezni prilikom redovnih obaveza posebno kada je u pitanju rutinski posao jer, iz lične sigurnosti, možete napraviti grešku. Očekujte stabilizaciju na polju ljubavi ako ste zauzeti. Čuvajte se mogućih upala.


BLIZANCI

Moguće je prolongiranje ili vraćanje na nekadašnje pozicije ali to vas neće demotivisati, naprotiv, stimulisaće vas da ispravite greške iz prošlosti i da krenete napred. Ako ste još uvjek slobodni, moguća je neka nova ljubav, ali je to ovaj puta povezano sa vašim poljem posla tako da ćete najvjerovatnije biti zainteresovani za nekoga od kolega. Prolazna glavobolja.


RAK

Pritisak na poslu polako jenjava i sada uživate u plodovima svog rada i truda. Iako želite harmoniju sa partnerom, bićete izazvani pa ćete reagovati, ali je preporuka da se ipak držite po strani i da važne teme ostavite za neki drugi period. Unutrašnji nemiri.

LAV

Vaša motivacija je na veoma zavidnom nivou, pa je moguća i veća aktivacija na poslovima koje obavljate. Slijedi zajedničko ulaganje u stabilizaciju finansija. Razlog su planovi za budućnost, a partner će biti veliki oslonac i podrška. Pazite na zdravlje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. juli 2019. godine


DJEVICA

Neko od poznanika ili prijatelja će vam se ponuditi kao pomoć, ali vi dobro razmislite da li ćete tu podršku prihvatiti. Putem društvenih mreža, ali i preko porodice upoznate interesantnu osobu koja će privući vašu pažnju i moći ćete promjeniti svoj emotivni status. Provjerite da li je ta osoba slobodna. Prijala bi vam dijeta.


VAGA

Što se tiče finansija, ulažite u svoje znanje. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima jer se mogu javiti varnice. Jedan ljubavni susret koji se desio prošlog mjeseca može da preraste u ozbiljnu emotivnu vezu. Danas ste posebno osjetljivi.


ŠKORPIJA

Zabrinjava vas finansijska situacija, zbog toga što će vam se dešavati iznenadni troškovi ali su u pitanju obaveze koje već dugo čekaju na izmirenje. Vrijeme je da se ozbiljnije posvetite i sebi i partneru. Povećajte unos magnezijuma.

STRIJELAC

Postižete dobre rezultate kada je posao u pitanju i bićete u skladnom odnosu sa saradnicima, kolegama i nadredjenima. Obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom i ne padajte na izazove, jer je moguće da uletite u beskonačne rasprave zasnovane na pogrešnom razumjevanju i shvatanju suprotne strane. Nesanica.


JARAC

Nećete biti raspoloženi za kompromis što će pojedinim pripadnicima vašeg znaka prouzrokovati sukob sa okolinom na koje se nećete obazirati. Na pomolu je nova romansa. Moguće su povrede, umaranje, tako da je neophodno da posvetite sebi, kao i da izbjegavate velike fizičke napore.

Čitaj još:   (NAJAVA) Dr. Bakir Nakaš, o štrajku ljekara, šta je radost življenja i zašto omladina odlazi iz BiH (foto i video)


VODOLIJA

Bićete zadovoljni svojim statusom u društvu, što vidite kao rezultat svojih zalaganja. Na emotivnom polju dolazi do varnica. Obje strane, i vi i partner, će se zauzimati za svoje stavove bez, sklonosti ka kompromisu. Prijala bi vam masaža.


RIBE

Veliki dio pripadnika vašeg znaka će dosta ulagati u obrazovanje, da li je u pitanju neka škola ili kurs. Ako ste slobodni, mnogim pripadnicima vašeg znaka će ljubav zakucati na vrata. Vrlo je moguće i upoznavanje nove osobe preko članova porodice. Prijala bi vam šetnja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more