IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJER ŠOKIRAN: Dritan, špijunčina pokvario Podoljubu štimung, na korona pričešću! (foto i video)

Kako je rečeno portalu Aktuelno iz izvora bliskih pokojnom Amfilohiju, nakon što je saznao da će informacija o njegovom priznanju Kosova biti razotkrivena, Krivokapiću je zaprlo parče pričesne pogače, pa je morao da eksira bocu osveštanog vina da bi tvrdu koru izbacio iz grla osušenog od šoka…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, ponedeljak, 01.03.2021…12.59… PREMIJER ŠOKIRAN: Dritan, je špijunčina pokvario Podoljubu štimung, na korona pričešću! (foto i video)

Predsjednik prve teokratsko- izdajničke vlade Zdravko Podoljub Krivokapić eksplodirao je od bijesa kada je juče čuo da je potpredsjednik Dritan Abazović kosovskim medijima objelodanio potez za koji zna da mu svetosavsko biračko tijelo nikad neće oprostiti.

Potpredsjednik Vlade, prvi kratki pendrek Crne Gore, pošteni kvazi-Albanac  Dritan Abazović je juče na TV Klan Kosova potpuno ogolio nesretnog Podoljuba kada je odao strogo čuvanu državnu tajnu da je premijer čestitao nezavisnost Kosova 17. februara.

“Čestitao sam ja, čestitao je i premijer, to je lako naći”, rekao je Abazović za kosovsku TV.

Prvi saradnik teokratsko-izdajničkog premijera Zdravka Boce je zatim dodao da ”on nije htio da uđe ni u kakvu koaliciju nakon izbora niti da bude dio Vlade dok se ne potpiše sporazum koji je podrazumijevao da se neće dovoditi u pitanje nezavisnost Kosova”. Time je Podoljubu zacementirao status izdajnika i kod srpskog biračkog tijela.

Čitaj još:   VIC DANA: ĐETIĆI čoče u lov na puževe... (foto)
Jedva pretakao! Premijeru je trebalo pet minuta, boca vina da se povrati od šoka

Za ovaj skandalozni potez svog potpredsjednika, premijer Podoljub saznao je od svojih savjetnika iz OVG Svetosavske crkve dok je juče u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici primao korona-pričešće na  tradicionalnom Svetosimeonovskom saboru.

Na fotografijama koje je dostavila premijerova služba iz Svetosavske crkve može se vidjeti da je u Hramu bilo sve regularno kada je u pitanju svetosavsko shvatanje mjera za suzbijanje koronavirusa – nije se poštovala distanca, a ni Krivokapić i niko od sveštenika nije nosio masku, iako je to obaveza u zatvorenom prostoru. Ukratko – uobičajeno svetosavsko korona-pričešće, u tradiciji koju je ostavio pokojni lider OVG Srpska crkva u Crnoj Gori Amfilohije Radović.

Međutim, upravo kad je primio pričešće iz kašike na kojoj se prije njega bogougodno izređalo 150 ljudi, i krenuo da zagrize pogaču, Krivokapić je primio vijest o izdaji koju mu je priredio Abazović.

Kako je rečeno portalu Aktuelno iz izvora bliskih pokojnom Amfilohiju, nakon što je saznao da će informacija o njegovom priznanju Kosova biti razotkrivena, Krivokapiću je zaprlo parče pričesne pogače, pa je morao i eksira bocu osveštanog vina da bi tvrdu koru izbacio iz grla osušenog od šoka.

Pošto se povratio, kako saznajemo, Krivokapić je izustio rečenicu – ”Zar i ti sine Dritane”.

Da li će ovaj incident uticati na stabilnost ionako poljuljane vlasti ostaje da se vidi.

Čitaj još:   DRITAN: Enormno porasla podrška građana članstva u NATO... (foto i video)

P.S. Za sve koji su pitali da li će Tužilaštvo podnijeti prijavu protiv premijera zbog kršenja mjera – do toga neće doći jer premijer, kako nam je rečeno, ”nije Albanac, ne živi u Tuzima, a epidemiološke mjere ne važe za vjernike SPC”.  

Izvor U.P.A.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more