IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. mart 2021. godine

Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan svojih slabosti, Djevica se nervira, uspjeh za Vagu, Škorpija radi sama, Strijelac pun energije, Jarac izbirljiv, Vodolija jaka, a Ribe na klackalici. Ovo je dnevni horoskop za 03.03.2021. godine.

OVAN

Željni ste poslovnog uspjeha. Vaši poslovni planovi su prilično pragmatični, a vi ste optimistični. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje u startu prelazi u flert. Raspoloženi ste za dalje druženje. Osjećate se dobro.

BIK

Posao se normalno razvija, a vas očekuje poboljšanje finansija. Emotivno ste zainteresovani za osobu sa kojom otvoreno flertujete. Imate veća očekivanja od potencijalne veze. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Nadređena osoba inicira poslovni razgovor. Obavještava vas da je zadovoljna vašim učinkom. Prijaju vam riječi pohvale. Otvorena je mogućnost ulaska u ljubavni trougao. Emocije su vam proradile. Zdravlje je solidno.

RAK

Očekuje vas poslovni sastanak na kome ćete briljirati i uspjeti da ostvarite novi poslovni sporazum. Jako ste posesivni prema partneru. Imate želju da se on viđa samo sa vama i ni sa jednom osobom više. Zdravlje je stabilno.

LAV

Komunikacija sa kolegama nije najbolja i ne uspjevate da nađete zajednički jezik. Očekuje vas neplanirana promjena poslovnih planova. Brak je stabilan, ali partner misli da ste jako hladni prema njemu. Raspoloženje je u padu.

Čitaj još:   ZVANIČNO: Turci, Bosanci i Srbi su najbrojniji stanovnici Beča a nisu rođeni u Austriji ... (foto)

DJEVICA

Očekuju vas neplanirani problemi na poslu koje ne uspjevate da riješite u potpunosti. Bračnom partneru otvoreno pričate o dešavanjima na poslu, a on vam pruža svoju podršku. Budite oprezni. On se nekome dopada. Neraspoloženi ste.

VAGA

Poslovna situacija je odlična. U poslovnom smislu ste uspješni, a u finansijskom zadovoljni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ostavlja odličan prvi utisak. Željni ste ljubavi. Zdravstveno stanje je solidno.

ŠKORPIJA

Na poslu vas očekuju neprijatnosti. Postoji ekipa kojoj niste simpatični pa će vas napasti. Ne posvećujete previše pažnje bračnom partneru. Budite oprezni, jer se nekome dopada. Mogući su problemi sa sinusima.

STRIJELAC

Povoljan je dan za traženje i dobijanje kredita ukoliko ste već aplicirali. Na poslu ste vrijedni i ambiciozni. Vezu shvatate prilično ozbiljno. Niste svjesni da je druga strana sklona flertu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Prezadovoljni ste kako se razvija saradnja sa inostranim saradnicima. Trudite se da poboljšate finansije. Imate naglašenu potrebu da volite i da budete voljeni. Skloni ste flertu i traženju partnera. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Kada je posao u pitanju imate dozu nesigurnosti. Očekuju vas problemi koje možete da riješite uprkos tome što sumnjate u sebe. Nesigurni ste kada je bračni partner u pitanju. Plašite se da se nije pojavila treća osoba. Nervi su vam osjetljivi.

Čitaj još:   Dnevni Horoskop za 16. septembar 2018. godina

RIBE

Fokusirani ste na poslovne obaveze i uspješni. Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka. Imate simpatiju i trudite se da je osvojite. Potencijalna veza biće tajnog tipa. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more