IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRISTIJAN KRENUO NOŽEM NA OBEZBJEĐENJE: Jezive scene horora u Bijeloj kući… (foto i video)

Opšti rusvaj ne nastao kada je došlo do sukoba Ša i kristijana Golubovića koji su zauzeli strane u sukobu zadrugarki, pa je tako jedan je branio Taru, a drugi Draganu…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.03… 11.59… KRISTIJAN KRENUO NOŽEM NA OBEZBJEĐENJE: Jezive scene horora u Bijeloj kući… (foto i video)

Odmah po početku emisije nastao je opšti haos kada su se ponovo pokačile Tara Simov i Dragana Mitrović koje su prije samo par sati imale okršaj kada je Tara počupala zadrugarku za šta je kažnena mjesečnim honorarom.

Međutim opšti rusvaj ne nastao kada je došlo prvo i do sukoba Nenada Aleksića Ša i kristijana Golubovića koji su zauzeli strane i to u sukobu zadrugarki, pa je tako Ša branio Taru, a Golubović Draganu.

Ono što je usledilo je bio potpuni kolaps, jer je uletilo obezbjeđenje koje je držalo Kristijana, a jedan momak iz obezbeđenja ga je izgleda malo jače stegao, pa je Golubović počeo da urla da ga je ovaj uhvatio za vrat, a onda se sukob sa Ša vrlo brzo zaboravio, da Kristijan Golubović se obrušio na člana obezbjeđenja!

Čitaj još:   DAVOR, STIJENA: Na dan Dejtonskog sporazuma u Banjaluci biće novi veliki skup...

– Ti, mali, plavi, gotov si! Kunem se u svoju djecu!- urlao je Kristijan, a onda otrčao do paba gdje je uzeo crveni nož. Obezbjeđenje je stajalo na vratima paba, a pobjesneli Kristijan se zaletio, pa im zapretio:

– Hoćete da me dirate, a? Sve ću da vas izbodem! Onaj mali plavi je eto završio karijeru! Čim izađem,  gotov je!- urlao je Kristijan. dok su ga ostali smirivali.

Dešavanja u regionu i u “Zadruga 4” za regionaalni portal iNalkan.net prati ADNA Bojadžić

izvor srbijadanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more