IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas na Јahorini uhapšen Slobodan Milutinović- Snajper, imao bosanski pasoš… (foto)

Osim Slobodana Milutinovića Snajpera policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova RS- a, danas su na području Јahorine uhapsili i Gorana Nikolića, njegovog vozača…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 03.03.2021…15.39… Danas na Јahorini uhapšen Slobodan Milutinović- Snajper, imao bosanski pasoš… (foto)

Kako Nova.rs saznaje, Snajper je na teritoriju Bosne i Hercegovine ušao sa bosanskim pasošem na svoje ime.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, a u toku su pretresi lokacije i vozila koja koriste, saopšteno je iz MUP-a manjeg bh entiteta RS…

KO JE SNAJPER KOGA SU UHAPSILI NA JAHORINI: Ima “debeo” dosije i za sedam godina TRI PUTA bio na meti!

Novosađanin Slobodan Milutinović Snajper je čelnik Fudbalskog kluba “Kabel”, a njegov uspon je navodno blisko vezan za period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog direktora “Vojvodine” kome je Milutinović bio telohranitelj.

Snajper je poznat srpskoj policiji i ima “debeo” dosije. Inače, Snajper ili Slobodan Milutinoviću je zbog nasilja presudom novosadskog suda zabranjen pristup stadionu “Karađrođe” u Novom Sadu.

Ono što privlači veliku pažnju kod Milutinovića jeste to da je za sedam godina bio na meti čak tri puta.

Čitaj još:   DPS danas izlazi sa imenom predsjedničkog kandidata...

Podsjetimo, u februaru prošle godine Milutinović se nalazio u automobilu “porše kajen” koji je eksplodirao u Novom Sadu. Bomba je bila postavljena u prednji dio vozila, a prasak se desio kada je Snajper pokušao da izađe sa parkinga. Njega su pukom srećom iz vozila izbacili navodno vazdušni jastuci koji su se aktivirali.

Snajperovi automobili su i ranije bili mete napada, pa je tako 2013. u Novom Sadu bio zapaljen mercedes novosadskih tablica registrovan na ime njegove tadašnje djevojke. Navodno se na meti našao zbog duga od 40.000 eura.

Pet godina nakon toga na meti se našao džip “volvo” koji je isti i koristio Milutinović, a mediji su tom prilikom spekulisali da je incident navodno povezan sa dešavanjima oko FK Vojvodina.

Aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i Osnovnog suda u Istočnom Sarajevu…

izvor Nova.rs (foto A tv)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more