IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOMBA- SRBIN IZABRAO CRNU GORU: Igraće za SOKOLOVE… (foto i video)

Piksi ga nije pozvao, igraće za reprezentaciju SRNE GORE!!!

PODGORICA: Regija, Sport, vijesti, subota, 06.03…00: 59… BOMBA- SRBIN IZABRAO CRNU GORU: Igraće za SOKOLOVE… (foto i video)

Prema saznanjima medija, centarfor Uroš Đurđević igraće za “A” selekciju Crne Gore…

Dragan Stojković Piksi saopštio je u petak svoj prvi spisak “A” selekcije bez napisanog imena Uroša Đurđevića, a da će centarfor u narednom periodu ipak zaigrati za reprezentaciju- onu crnogorsku!

Prema saznanjima medija, centarfor španskog Sporting Hihona prihvatiće poziv selektora “sokolova” Miodraga Radulovića i sa Crnogorcima pokušati da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

I selektor Stojković pružiće prednost na njegovoj poziciji prije i to je i svih Aleksandru Mitroviću, Luki Joviću i Dušanu Vlahoviću, a Đurđević u svojim najboljim godinama (27) očigledno realno sagledava stvari- da će se kraj njih teško izboriti za značajnu minutažu.

Uostalom, to je početkom godine i najavio, kada je u intervju a i to jednom beogradskom printanom dnevniku priznao da Srbiji želi svu sreću, a da on ima druge planove.

“Ako su me do sada selektori zaobilazili, nema razloga da se tako ne nastavi. Vjerovatno ne posjedujem kvalitet vrijedan poziva. Mitrović je naš najbolji igrač, Jović je nadolazeći, a sve više se nameće Vlahović…Gdje je tu sad moje mjesto? Ja sam realan čovjek i ne želim nikome da se namećem. U životu sam sve stvorio radom, bez bilo čije pomoći. Jedino je moja porodica bila uvijek uz mene, i to mi je sasvim dovoljno. Reprezentaciji želim sve najbolje . Ja imam druge planove”, izjavio je on tada.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Probio ogradu i završio u moru, dvojica poginula na licu mjesta... (foto i video)

Iako još ništa nije zvanično, sada je sasvim izvesno da su ti planovi bivšeg napadača Rada, Partizana, Olimpijakosa i Palerma vezani za Crnu Goru, dok u Španiji igra odlično za Sporting.

Ove sezone, Đurđević je postigao 17 golova u 27 nastupa za Sporting, sa kojim je peti na tabeli i u aktivnoj borbi za plasman u Primeru.

Ako ovaj “transfer” bude ozvaničen, Đurđević će stati u red igrača iz Srbije koji su zaigrali za Crnu Goru. Prije njega, to su bili redom Adam Marušić, Nikola Drinčić, Vladimir Volkov, Mirko Ivanić, Filip Stojković …

Đurđević je imao zapažen staž u mladoj reprezentaciji Srbije, najbolji je strelac u istoriji te selekcije, a sa omladinskom reprezentacijom postao je prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine…

Čitaj još:   VELIKI PROPUST i kobna greška: Jovana Joksimović dobila OTKAZ evo zbog čega!(foto i video)

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more