IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2021. GODINE

Ribe, Blizanci i Škorpija dobar spoj, Lav čuva leđa, Ovan u raskoraku, Djevica preuzima kormilo, Rak više sreće nego pameti, Vaga spokojna, Jarac danas najbolji, zabrinjavajuće za Bika, Strijelac ima genijalne ideje, zvijezde uz Vodoliju...

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 06.03.2021…20: 59… DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2021. GODINE…

Djevice zdravlje trpi zbog posla, a Škorpiji fali samo jedna stvar da bi bila srećna…

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas ili za nedelju 7.mart 2021. godine…

OVAN
Posao: Ukoliko ste neko ko je zadužen za finansije, može imati veći uspijeh i dobiti zasluženu kamatu za svoj trud. Možete biti pozvani u ekskluzivni klub menadžera, kako biste uspijeli da se dovoljno informišete o onome što trenutno radite.
Ljubav: Otežanja na strani ljubavi su ovaj put kulminirajuća, gde osjećate teškoću kroz priču sa partnerom. Pokušajte da se kontrolišete u svakom slučaju.
Zdravlje: Danas ste raspoloženi…

BIK
Posao: Imate pomalo zabrinjavajuću situaciju na polju posla kojim se trenutno bavite. Ono što vam se plasira u vidu informacija je nešto što ste predviđali kao izuzetno lošu vest. Budite na distanci i dobro razmislite kome se povjeravate.
Ljubav: Možete biti pomalo lošeg raspoloženja. Partner ne dozvoljava da njime manipulišete. Pokušajte da se osamite kako bi napunili baterije.
Zdravlje: Imate pojačano lupanje srca…

BLIZANCI
Posao: Imate dvije solucije, da se posvjetite poslu od ranije ili da se preorijentišete na nešto potpuno novo. Imate osjećaj da ono što imate da ponudite u novom poslovnom duhu može više satisfakcije da vam donese.
Ljubav: Škorpija je odličan izbor koliko se radi o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ukoliko ste slobodni možete iskoristiti odlične aspekte na vašem polju ljubavi. Planirajte izlazak.
Zdravlje: Provjerite hormone štitne žlijezde…

RAK

Posao: Oni koji traže posao mogu da očekuju ugovor i novu šansu. Imaćete mnogo više sreće nego što bi očekivali. U samom poslu bi vam više žene pomagale u novim idejama, pa se možete osloniti na koleginice.
Ljubav: Jarac je odličan izbor i nemojte da bježite od svojih osećanja. Budite šeretski raspoloženi.
Zdravlje: Stomak vam je prilično slab…

LAV
Posao: Danas čitajte između redova određene komentare. Vi svakako imate zaštićena leđa, ali ono kako vas drugi vide nije baš sjajno. Osećate veliku ljubomoru od strane kolega, koji misle da ste uspješniji od njih. Pokušajte da nađete kompromis.
Ljubav: Umete da čuvate tajne. Tako ćete ovaj put biti pod manjim pritiskom, ali zaštićeni od neprijatnosti. Partner ništa ne sumnja.
Zdravlje: Opuštajte se…

Čitaj još:   MILO Đukanović u posjeti Pljevljima: Simbol multukulturalnosti koju ćemo očuvati... (foto i video)

DJEVICA
Posao: Ako poslujete po starom dobrom postupku, problema neće biti. Ukoliko osjetite da ste pod pritiskom zbog obaveza, koje su se gomilale već neko vrijeme, nemate razloga da paničite. Ostaćete u suštini skoncentrisani na stari plan, koji vas vodi do odlično obavljenog posla.
Ljubav: Kolebljiv stav od strane partnera ne donosi ništa konkretno dobro. Pokušajte, vi sami, da se pobrinete za kormilo veze u kojoj se trenutno nalazite.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena više, nego obično…

VAGA
Posao: Ukoliko ste student budite bez brige, jer polaganje ispita vam je jača strana danas. Ne morate da se provlačite tek tako, jer ste u suštini dovoljno predani u učenju, pa se očekuju i visoke ocjene.
Ljubav: Neko koga smatrate izuzetnom osobom može da vas pozove na večeru. Budite komunikativniji. Oni koji su u braku, mogu biti spokojni ovaj put.
Zdravlje: Solidno ovaj put…

SKORPIJA
Posao: Neprijatne vijesti vas mogu pokolebati na putu ka uspjehu. Budite strpljiviji, kada su vaše želje u pitanju. Nećete tražiti podršku, jer ste isuviše samostalni. Individualnost vam ne stoji ako budete hteli brzo da rješite problem koji budete imali.
Ljubav: Isuviše ste okrenuti sopstvenim problemima. Partner bi mogao biti u drugom planu. Nemate dovoljno vremena da posvjećujete pažnju na više segmenata.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak je moguć…

STRIJELAC
Posao: Genijalne ideje koje budete imali, neće biti odbačene. Naprotiv, imaćete dosta dobru podršku ljudi u okruženju, pa se slobodno konsultujte sa kolegama oko poslovne situacije koju ćete imati. Projekat na kome budete radili, donosi vam veću zaradu nego obično.
Ljubav: Još uvek nije vrijeme da se bavite ovom temom. Imate dovoljno sadržajan poslovni segment, da ćete ljubavna dešavanja ostaviti za neki drugi put.
Zdravlje: Povišen holesterol je problem što se tiče vašeg zdravlja…

JARAC
Posao: Vaš moto danas – biti najbolji u onome što radite. Nemate nameru da dangubite na poslovnim segmentima, gdje ste malo lošije volje. Radićete ono što volite i u čemu se osećate odlično. Možete da iznesete svoje ideje, samo kada se nađete na dobrom terenu u suprotnom gubite strpljenje.
Ljubav: Škorpija je odličan izbor. Dopustite sebi mali provod. Nećete izgubiti ništa osim malo vremena. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi mogu da očekuju prijatno iznenađenje od partnera.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. mart 2020. godine…

VODOLIJA
Posao: Imate odlične poslovne poteze, kada su u pitanju poslovi preko polja inostranstva. Ideje ćete odlično naplatiti ovaj put. Zvijezde vas podržavaju na finansijskom segmentu bez obzira na vaše rasoloženje.
Ljubav: Polažete velike nade na osobu koja vam se odavno dopada. Pokušavate da dođete do rješenja kada je u pitanju vaš ljubavni status.
Zdravlje: Pokušajte da smanjite unos slatkiša…

RIBE
Posao: Imate utisak da ste mnogo vremena izgubili na nebitne poteze. Bićete skloni radikalnoj promeni u svom poslovnom segmentu. Nijeste se do sada usuđivali da promjenite nešto, koliko ste bili u prilici više da sljedite.
Ljubav: Karmička ljubavna priča na pomolu. Moraćete da se rješite ovog duga koji vam je plasiran. Pokušajte da pružite od sebe više emocija kako bi se napravio balans u emotivnom smislu koji vam je neophodan.
Zdravlje: Cirkulaciju poboljšavajte sa vježbama, koje su vam neophodne….

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more