IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN na nevaljale građane krenuo policijom: I ti si na spisku… (foto)

Dritan je, sa svoje strane, na te nevaljale građane krenuo policijom, veli da ”se klupko odmotava” pola Crne Gore ovih dana ne spava, jer ta kriminalna polovina prepanula njegovog tvitera i mlataranja rukama, sve će da ih i to pohapsi…

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, subota, 06.03.2021…11: 59… DRITAN na nevaljale građane krenuo policijom: I ti si na spisku… (foto)

Piše: Goran Popović

Ima više od 15 dana kako su zatvorene kafane u Podgorici, a epidemiološka situacija u glavnom gradu i cijeloj državi je sve lošija, mnogo gora od one dok su kafane radile. To je najbolje shvatio Nik Đeljošaj, pa nije dozvolio da se kafane zatvore i u Tuzima.

Nakon njegovog oštrog  protesta vladini epidemiološki eksperti procijenili su već narednog dana da kafane u Tuzima ipak mogu da rade. Poslije su Đeljošaja, koje li farse,  prijavili da je „pružao otpor“?!

I dok drže potpuno otvorene granice sa Srbijom i BiH, odnosno Republikom Srpskom, zaključavaju crnogorske gradove i prijete opštim lokdaunom. Pri tom nas premijer i apostolka od zdravlja stalno uvjeravaju kako su njihove mjere odlične, ali da ne valjaju građani o čijem zdravlju oni danonoćno brinu.

Zbog njihovog zdravlja oni su odbili donacije 110 hiljada doza vakcine još prije dva mjeseca i posmjenjivali sve u zdravstvu, a oni im ovako vraćaju. Zato su i poslali vojsku na ulice da popravlja građane.

Dritan je, sa svoje strane, na te nevaljale građane krenuo policijom. Veli da „se klupko odmotava“ i da pola Crne Gore ovih dana ne spava, jer se ta kriminalna polovina prepanula njegovog tvitera i mlataranja rukama. Sve će da ih pohapsi, a onda će, onaj lik Gavrilo Milentijević iz filma „Tri karte za Holivud“, kad sve pohapsi, da napravi nove građane, po mjeri URE i teokratske Krivokapićeve vlade. I ti na spisku, si kako bi rekao Dritan.

U proizvodnju novih građana, inače, već se intenzivno krenulo. Ministarska čevororučica, poznata i kao žena četnik, već je na čelo Univerziteta dovela čovjeka iz Matice srpske, zagovara uvođenje vjeronauke u škole, ne uplaćuje pare Fakultetu za crnogorski jezik, ukida zakonom ustanovljene naknade  istaknutim crnogorskim kulturnim poslenicima i umjetnicima… Nastavak slijedi!

Čitaj još:   VRIJEME Danas temperature do 29C: Evo gdje može pasti kiša... (foto)

Ova nam je Vlada napunila 90 dana. U tom periodu uspjela je da uradi mnogo toga lošeg za državu Crnu Goru i njene građane. Prvo je predala veliki dio teritorije pod upravu Beogradske patrijaršije, onda nas je dodatno zadužila za skoro milijardu eura, zatim ugasila Montenegro Airlines, a sada sve čini da zatvori i KAP. Na međunarodnom planu nas je izblamirala sa ćeranjem ambasadora, a potom i sa pokušajem da na prevaru usvoje nove tužilačke zakone. I još su stigli da na grob kralja Nikole polože vijenac sa trobojkom!

Sve je to vlada uradila a da još nije napravila ni vlastiti program rada. Onako, spontano. Đe li ćemo tek završiti kad ga usvoji? Ali, što ćemo, građani su je birali. A „svaki narod ima onakvu političku vlast kakvu zaslužuje“, što bi rekao Karl Marks.

Čitaj još:   "Vučić sve izmislio da bi ispao spasilac“: Niko od aktera skandala nije snosio nikakve posledice u Priboju... (foto, video)

PS: Koordinatoru Abazoviću kao da u posljednje vrijeme ispadaju pendreci iz ruku. Vukšiću se, izgleda, već drma fotelja u ANB, a da nije ljudski ni sjeo u nju, dok i vojni obavještajac Šaranović, vele, već podnosi ostavku. Samo relaksirano, Dritane, i ti si sigurno na nečijem spisku…

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more