IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gorica DODIK tvrdi na udaru je žena koje u Vladu ulazile “PREKO KREVETA”?! (foto)

Gorica Dodik zaposlila se u Vladi RS prije desetak godina i radila kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje, koja je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže “preko kreveta” nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 06.03.2021…19: 59… Gorica DODIK tvrdi na udaru je žena koje u Vladu ulazile “PREKO KREVETA”?! (foto)

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, nastavlja svakodnevno na društvenim mrežama objavljivati svoje pohvale tati, ali se s vremena na vrijeme okuraži iznijeti svoj kritički sud i o nekim manje pozitivinim pojavama u Republici Srpskoj.

U jednom od posljednjih svojih twitova Gorica se dotakla lažnog morala u politici kojeg je posmatrala “iz prvog reda”, u vrijeme kada je bila zaposlena u Vladi RS na čijem se čelu nalazio Milorad Dodik.

“Kada sam radila u Vladi, najveći kritičari mog postojanja tamo su bile one koje su preko kreveta dobile svoja radna mjesta”. Gorica Dodik kaže kako se “tada uvjerila u onu narednu,ko o čemu, kurva o poštenju. S tim se susrećem i dan danas kako u životu tako i na mrežama”.

Čitaj još:   BUDVA: Uhapšen Beograđanin, divljao gradskim ulicama, pokosio šest pješaka pa pobjegao... (foto)

Baš bi bilo zanimljivo pročitati u nekom od njenih narednih twitova da navede , ako ne baš imena onih funkcionerki u Vladi RS koji su posao dobile “preko kreveta”, onda barem da li je o “krevetskoj kadrovskoj poltici” Vlade RS informirala svoga tatu koji je (i)tada bio “glavni Baja”.

Inače, Gorica Dodik zaposlila se u Vladi Republike Srpske prije desetak godina i radila je kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje.

Cvijanovićka je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije.

Ona definitno nije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže “preko kreveta” nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika…

(“SB”)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more