IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STARLETA SPREMA SE DA IZDA VELJU NEVOLJU: Bila njegova desna ruka, sada će postati SVJEDOK SARADNIK!? (foto)

Starleta, koja je saslušana zbog sumnje da je sarađivala sa klanom Velja Nevolje, mogla bi postati jedan od svjedoka saradnika…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 06.03…00: 29… STARLETA SPREMA SE DA IZDA VELJU NEVOLJU: Bila njegova desna ruka, sada će postati SVJEDOK SARADNIK!? (foto)

Prema saznanju beogradskih medija trenutno je na provjeri cjelokupna imovina starlete Tijane Maksimović, zvana Tijana Ajfon , jer se sumnja da je ona prala pare za Belivukov klan…

“Maksimovićeva ima nekoliko nekretnina, luksuzni automobil, devize na računima u banci i automobil, a skoro da nema prihoda. Pored toga, bila je vjerena za Belivukovog saradnika Milovana Tadića Miksu i više puta je i to snimljena kako odlazi u ‘štek’ bunker na stadionu Partizana koji su koristili Veljini saradnici iz navijačke grupe ‘Principi’. Na provjeri su i njeni telefoni kako bi se utvrdilo da li u snimcima ili porukama ima dokaza protiv ovog klana”, objašnjava izvor iz istrage, i podsjeća da je Tijana već saslušana u policiji zbog veza sa Belivukovim klanom:

“Pošto je suočena s dokazima, pristala je da priča na poligrafu, i da je i nagovestila da je spremna da sarađuje u istrazi”.

Čitaj još:   DISKVALIFIKOVANA, Miljana Kulić: OVO je saopštila, zadrugarima... (video)

Sa Tijanom Ajfon saslušana je i Mimi Oro, a njih dvije i prema operativnim saznanjima, prenosile drogu i razne informacije za bandu Velje Nevolje, a sumnja se čak i da su mu pomagale da dođe do nekih žrtava koje su kasnije zvijerski ubijene.

Izvor dobro upućen u istragu kaže da su Tijana i Mimi bile u stalnom kontaktu sa Belivukom i članovima njegove bande...

“Osim toga, Tijana je bila verena s Milovanom Tadićem Miksom, koji je uhapšen zajedno sa Belivukom 4. februara. Miksa je jedan od najbližih Veljinih saradnika i bio mu je šef obezbeđenja. I nakon što su Tijana i Miksa raskinuli, starleta je nastavila da sarađuje s Veljinim klanom priča izvor i dodaje da je Belivuk iskorišćavao Tijanu i Mimi za razne poslove:

“Starletama je zapravo imponovalo to što se druže prvo i sa ‘žestokim momcima’, a dobijale su i neke pare od Belivuka, pa ih je ovaj navukao da rade svašta za njega. Sumnja se da su prenosile drogu, ali i razne druge pošiljke”.

Međutim, postoje indicije da ih je mafijaški bos zloupotrebio u više navrata da namami neke ljude u “štek” kuće gdke su kasnije ubijeni i raskomadani.

Čitaj još:   ČEDO O PROTESTIMA: "Mene niko ne treba da zove, miševi su iza mojih leđa"

(Mondo/Informer)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more