IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić i KEC U RUKAVU: Upregao političkog oca ŠEŠELJA DA GA SPAŠAVA… (foto i video)

Dakle, nije ni Šešelj što je nekad bio…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 06.03.2021…10: 59… Vučić i KEC U RUKAVU: Upregao političkog oca ŠEŠELJA DA GA SPAŠAVA… (foto i video)

Aleksandar Vučić toliko se upleo u odnose sa mafijom, u korupcionaške afere, u odnose sa, za njegov ukus nedovoljno poslušnim saradnicima oko podjele plijena, da naprosto ostavlja utisak dezorijentisanog i uplašenog čovjeka koji više ne zna šta radi. To je otišlo toliko daleko da je, ne vjerujući više nikome, upregao svog političkog oca i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja da ga spašava od vidljivih i nevidljivih neprijatelja.

Razmilio se crveni četnički vojvoda po Vučićevim televizijama i tabloidima da brani Vučića, baš kao nekada Miloševića. Vjeruje se, za pristojnu naknadu, kao u stara, za njega veoma sretna vremena, kada su ljudi ginuli, nesreće se umnožavale, a državna teritorija se smanjivala.

Ali, nije ni Šešelj što je nekad bio, ni sjenka… Djeluje otužno, istrošeno i potpuno neuvjerljivo dok otaljava posao i uvjerava građane Srbije da je Vučić ugrožen od mračnih sila, da hoće da ga otruju, da mu o glavi rade strane obavještajne službe, ali i najbliži saradnici i dugogodišnji biznis partneri – novopečeni ljubitelji najskupljih vina, zakupci najvećih sefova u domaćim i stranim bankama, vlasnici ekskluzivnih vila i automobila, a odnedavno čak i privatnih aviona.

Čitaj još:   Pazarac, Edin Hadžović tvrdi da ga je"policija pretukla i ponižavala", istraga još nije okončana... (foto)

Za dr. Nebojšu Stefanovića, Šešelj propovijeda da je bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovjek, piše Direktno.rs.

– Tamo je vrbovan i vratio se s instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa – dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno povjerenje, jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

Čitaj još:   IGMANSKA INICIJATIVA: "Krivokapić da javno prizna genocid u Srebrenici" (foto)

Ali, vremena su se promijenila… I tek će da se mijenjaju.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more