IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOBRA REŽIJA I PREDSTAVA ZA JAVNOST: Vučić uskoro će morati priznati Kosovo!? (foto)

Aleksandar Vučić, je rekao da će srpska strana insistirati „glasnije i jasnije“ nego do sada na sprovođenju Briselskog sporazuma…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 07.03.2021… 10: 59… DOBRA REŽIJA I PREDSTAVA ZA JAVNOST: Vučić uskoro će morati priznati Kosovo!? (foto)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi dijalog Beograda i Prištine trebalo da bude nastavljen početkom maja, ali da se od Srbije “na cijeloj zapadnoj hemisferi” očekuje da prihvati nezavisnost Kosova.

Želim samo da kažem da ćemo mi štiti nacionalne interese i čuvati ono što neodgovornom politikom prethodnih godina nije izgubljeno, rekao je Vučić nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, je rekao da će srpska strana insistirati „glasnije i jasnije“ nego do sada na sprovođenju Briselskog sporazuma u potpunosti i na formiranju Zajednice srpskih opština.

Čitaj još:   ODBAČEN DRITAN Abazović: Niske klevete, hoće se predstavi kao herojska žrtva ... (foto i video)

Aleksandar Vučić, je najavio je da će biti donijete određene mjere kojima bi trebalo da bude poboljšan položaj ljudi prije svega uKosovskom Pomoravlju centralnom Kosovu i metohijskim mjestima…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more