IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORUKA:”Zlatan je moćan i zašto je u Sanremu, voli izazove i adrenalin”… (foto i video)

“Ako ne postavljate izazove nikada nećete da pobjedite…”

SANREMO: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 07.03.2021… 13: 59…PORUKA:”Zlatan je moćan i zašto je u Sanremu, voli izazove i adrenalin”… (foto i video)

Treba bidjeti ko je sve pratio Sanremo pratili su ga i oni koji inače možda do sada nisu ni obraćali pažnju na taj festival, a u tome je pomogao možda baš najviše legendarni Bosnanac sa sjevera Evrope, Zlatan Ibrahimović.

Za one koji ne mogu i dalje da povežu i to je i njegovo učešće na prestižnom muzičkom festivalusa bogatom fudbalskom karijerom, “Ibrakadabra” a da je imao za sve poruku.

Na zatvaranju Sanrema Zlatan je održao govor u svom stilu, kao što je to na sebi svojstven način obiležio i početak festivala izlaskom na scenu u pratnji pjesme Senade ili Nade Topčagić “Jutro je”.

Svi su prije festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao baš i to ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako sebi i postavljate bilo koje izazove, nikada nećete da pobjedite“, poručio je Ibrahimović, pa nastavio u motivacionom stilu.

Čitaj još:   ISTANBUL: SAMIT Lidera Turske, Njemačke, Francuske i Rusije o Siriji...

“U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobjedio u mnogima, ali ne u svim. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobjedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobjeđujem i kad gubim. Dao sam puno golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko”, rekao je Ibra i onda svima uputio moćne riječi.

“Neuspeh nije suprotan uspjehu, on je dio uspjeha. Ne raditi ništa je najveći neuspjeh od svih. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi.Trud, posvećenost i koncentracija su ključni”, završio je i to Zlatan i zahvalio se “drugom domu” odnosno Italiji…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more