IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UGLEDNI GLUMAC ADNAN Hasković pita Ivanu Marić: Na čijoj si platnoj listi analitičarko… (foto i video)

Na društvenim mrežama brojne poznate ličnosti iz naše zemlje nastavljaju kritikovati Ivanu Marić, kanidatkinju Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva, sporne izjave kako su Bošnjaci kao narod dobili ime, izazvale su proteklih dana pravu buru, nije se izvinila, naprotiv, ustrajava u tim svojim tvrdnjama…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, stijeda, 10.03.2021…14: 59… UGLEDNI GLUMAC ADNAN Hasković pita Ivanu Marić: Na čijoj si platnoj listi analitičarko… (foto i video)

Tako se poznati glumac Andnan Hasković oglasio se i na Facebooku gdje se osvrnuo na situaciju u vezi s Marić, ali i izjavu predsjednika SDP-a Nermina Nikšića datu na FTV- u.

Nakon temeljnog nepoznavanja historije Bosne od strane te iste uvažene analitičarke Ivana Marić i već odavno tragikomičnog Nermina Nikšića koji staje u njenu zaštitu pravdajući taj njen čin kao jedan skeč i geg (kako mi to u našoj profesiji nazivamo) u želji da se ona dopadne Zapadu na izlaganju u Londonu, sada vidimo još zanimljivije stavove uvažene analitičarke, ovaj put u drugačijem žanrovskom izražaju, dramska tragedija.

Čitaj još:   Državljanin BiH- IMA 33 GODINE- osuđen na 25 godina, robije zbog silovanja autostoperke... (foto)

UZP i Praljak presude diskutabilne? Haški tribunal nije ničije mišljenje promijenio? Bošnjački političari slali ljude u Hag samo da bi što više prikazali patetiku? Mene zanima na čijoj je tačno platnoj listi uvažena analitičarka i oni koji je delegiraju za dogradonačelnicu glavnoga grada? Njihov prijedlog i ovo čemu svjedočimo mi apsolutno daje za pravo da razmišljam na takav način!

Doživljavali smo od bivšeg gradonačelnika nemušte izjave, nedostatak istog temeljnog obrazovanja, kompetentnosti, stidjeli se u njegovo ime kad nešto izvali, ali bar u njegovoj suštini se krila dobra namjera za ovaj grad!

Ovako nešto još nismo doživjeli, ovo je, usudio bih se reći, jako opasno po naše društvo. Ako uvažena analitičarka postane dogradonačelnica glavnoga grada, trebamo svi zajedno kao društvo dobro da se preispitamo!– napisao je na svom profilu na Faceboku Hasković…

 izvor Faktor.ba

Čitaj još:   GORČIN STOJANOVIĆ, BEOGRADSKI REDITELJ, ŠOKIRAO: "Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak MUJE Nadarevića!"
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more