IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ: Priveden dio kriminalnog klana, oduzeta vozila iz Srbije i velike svote novca! (foto)

Prema nezvaničnim informacijama, zaplijenjeni su automobili srpskih registarskih tablice i veća količina novca…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Ctna Hronika, zanimljivosti, vijesti petak, 12.03…19: 37 … NIKŠIĆ: Priveden dio kriminalnog klana, oduzeta vozila iz Srbije i velike svote novca! (foto)

Sumnja se da su ove osobe učestvovale u nedozvoljenim izbornim aktivnostima u korist Demokratskog fronta odnosno koalicije Za budućnost Nikšića. Spekuliše se da su povezani sa nosiocem ove liste Markom Kovačevićem preko njegovog ujaka...

U Nikšiću je izvršen pretres kuće Rajka Baćovića zvanog Džeger, a nakon toga je i privedeno više lica iz kriminalnog miljea. Baćović, prema pisanju medija, pripada kriminalnoj grupi čiji je član Ranko Radošević (46), zvani Ranko Eskobar, inače ujak nosioca liste ”Za budućnost Nikšića” Marka Šubare Kovačevića.

Prema nezvaničnim informacijama, zaplijenjeni su automobili srpskih registarskih tablice i veća količina novca. Sumnja se da su ove osobe u učestvovale u nedozvoljenim izbornim aktivnostima u korist Demokratskog fronta odnosno koalicije Za budućnost Nikšića.

Pojedini mediji su prenijeli vijest da je pretrešena kuća pokojnog Ratka Bata Butorovića, što nije tačno.

Čitaj još:   Najljepši gosti za kraj Dečje nedelje kod gradonačelnika

Imena Rajka Baćovića i njegovog brata Radomira redovno se pojavljuju na stranicama crne hornike balkanskih medija. Beogradski Blic je svojevremno objavio krimi serijal u kojem se pominje i Radomir Baćović, brat Rajka Baćovića.

Beogradski tabloid Blic u svom serijalu o kriminalnim klanovima pisao je da je srpska policija na tragu jednom od najmoćnijih narko-kartela koji se, osim za međunarodni šverc i dilovanje narkotika, dovodi u vezu i sa nekoliko mafijaških obračuna u Beogradu. Riječ je nikšićkom kvartaškom klanu na čijem čelu se, kako je pisao Blic, nalaze Nikšićani Radomir Baćović (43), zvani Boban, i Ranko Radošević (46), zvani Ranko Eskobar nastanjen u Podgorici.

Kako je pisao Portal Aktuelno, Radošević, koji je član iste kriminalne grupe kojoj pripadaju Baćovići, je ujak nosioca liste ”Za budućnost Nikšića” Marka ”Šubare” Kovačevića.

Prema navodima srpskog tabloida Blic, Radošević je vođa dijela kriminalne grupe čiji su glavni zadatak profesionalne likvidacije!

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more