IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ- APEL POLICIJE: Građani da se ne okupljaju… (foto)

Uprava policije apelovala je na građane Nikšića, ali i na građane cijele Crne Gore, da poštuju epidemiološke mjere da budu uzdržani i da se masovno ne okupljanju…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.03.…18: 37… NIKŠIĆ- APEL POLICIJE: Građani da se ne okupljaju… (foto)

Građani Nikšića biraju između četiri koalicije i dvije partije. Svoje biračko pravo moći će da ostvare do 20 sati.

Pravo glasa na izborima imaće 58.833 birača koji će glasati na 138 biračkih mjesta.

“Podsjećamo građane da je od 21,00 čas zabranjeno napuštanje objekata stanovanja shodno mjerama koje je donijelo Ministarstvo zdravlja”, piše u saopštenju.

Uprava policije, kako navode, preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti da bi izborni dan protekao bezbjedno i neometano.

“Molimo građane da nakon zatvaranja biračkih mjesta ostanu u svojim kućama i da odgovornim ponašanjem doprinesu suzbijanju širenja koronavirusa u interesu svih građana Crne Gore”, zaključuje se. 

Čitaj još:   WIMBLEDON Đoković u finalu Wimbledona, ide spektakl u nedjelju...

U Nikšiću se održavaju izbori. Biračka mjesta otvorena su u sedam sati. Na dva biračka mjesta glasanje je kasnilo zbog kamera. Posmatrači su već u prvom satu izbornog dana zabilježili nepravilnosti.

Prema informacijama sa terena koje objavljuje CeMI nepravilnosti se uglavnom odnose na slikanje glasačkih listića, njihovo javno pokazivanje, korišćenje mobilnih telefona, te javno saopštavanje kojoj partiji ili koaliciji je otišao glas. Zabilježeno je i kršenje epidemijskih mjera…

izvor iBalkan.net / agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more