IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ SE BRANI OD VELIKOSRPSKE HEGEMONIJE: Patriote protiv projekta ”srpskog sveta” i Vučićevih plaćenika… (foto i video)

Više od mjesec Nikšić je na meti brutalnih propagandnih, obavještajnih i terenskih napada od strane sumnjivih individua koje u ovaj grad dolaze iz Srbije i Republike Srpske pružaju logističku pomoć četničkim kao i veliko srpskim snagama.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.03.…10: 37… NIKŠIĆ SE BRANI OD VELIKOSRPSKE HEGEMONIJE: Patriote protiv projekta ”srpskog sveta” i Vučićevih plaćenika… (foto i video)

Cilj je jasan- uspostavljanje SAO Nikšić kao još jednog uporišta ”srspkog sveta” koje bi destabilizovalo ne samo Crnu Goru već i čitav region…

Crna Gora danas brani Nikšić od političkog, propagandnog i obavještajnog desanta koji  Srbija i Rapublika Srpska, potpomognute od strane Moskve već mjesecima sprovode u gradu pod Trebjesom.

Danas se u Nikšiću održavaju lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 58.833 birača, a glasaće se na 138 biračkih mjesta. Ovi izbori su specifični jer će se na njima odlučivati da li će ova opština biti predata projektu ”srpskog sveta” ili će ostati bastion crnogorskog patriotizma.

Na nikšićkim izborima učestvuju četiri velikosrpske i dvije pro-crnogorske liste.

Birališta su otvorena u sedam, a biće zatvorena u 20 sati.

Čitaj još:   MEDO, VRAĆEN U ZATVOR: Ljekari dali terapiju, rekli da prestane štrajk glađu...

Raspored na izbornoj listi je:

  1. Koaliciona lista Evropski tim za Nikšić,
  2. Narodni pokret – Za vaskrsenje Nikšića, kontroverznog svetosavskog biznismena Miodraga Dake Davidovića
  3. Socijaldemokratska partija Crne Gore Srcem za Nikšić,
  4. Za budućnost Nikšića, je neočetnička lista i politički prirepak Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića koju u njegovo ime predvodi kontroverzni Marko ”Šubara”Kovačević.
  5. Koalicija Crno na bijelo – Može Nikšić, čiju okosnicu predstavlja izdajnički pokret URA, će i danas pokušati da prevari procrnogorske birače i doprinese stvaranju SAO Nikšić.

6 . Demokrate Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu, koju predvodi Momo Koprivica, zadnja na listi i predstavlja još jednu svetosavsku partiju blisku strkuturama SPC.

Portal Aktuleno pisao je danima o djelovanju velikosrpskih političko-obavještajnih struktura, potpomognutih domaćim izdajnicima, ruskim obavještajnim službama, na teritoriji ove opštine.

Na osnovu svega što smo naveli, jasno je da građani Nikšića u ovoj opštini brane Crnu Goru i njene interese. Ostaje da se vidi da li će Crnogorci dozvoliti stranim službama, propagandno-političkim ispostavama, potpomognutim klerofašističkom organizacijom koja se vodi pod imenom Srpska pravoslavna crkva, da osvoje Nikšić i dovedu ga pod okrilje ”srpskog sveta”. U.P.A.

Čitaj još:   SARAJEVO: UŽASNA NESREĆA, Pješak stradao na licu mjesta... (foto)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more