IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. mart 2021. godine

Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik angažovan, Blizanci kreativni, Rak nepovjerljiv, Lav napreduje, privilegije za Djevicu, Vaga organizovana, Škorpija dinamična, Strijelac dovoljan sam sebi, Jarac se dvoumi, Vodolija bez pravila, Ribe šarmiraju. Ovo je dnevni horoskop za 16. mart 2021. godine.

OVAN

Oblast posla je odlično prikazana. Očekuje vas uspjeh ukoliko posao ima veze sa zakonom ili inostranstvom. Posvećeni ste tajnoj vezi. Imate utisak da vam partner u svemu odgovara. Zdravlje je solidno, mada ste pomalo napeti.

BIK

Zainteresovani ste za pokretanje privatnog biznisa. Konačno se osjećate spremno da napravite novi korak. Zadovoljni ste vezom. Voljena osoba se trudi oko vas, stalno vam udovoljava. Prija vam njena briga. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer se sve regularno odvija. Raspoloženje vam kvari iznenadni trošak koji uopšte niste planirali. Vaše emocije su stabilne, baš kao i veza. Kada je zdravlje u pitanju genitalije su osjetljive.

RAK

Očekuje vas finansijski dobitak. Generalno ste zadovoljni poslom naročito ukoliko imate saradnju sa stranim kolegama. Emocije su vam žestoko proradile i želite partnera isključivo za sebe. Ljubomorni ste bez razloga. Zdravlje je stabilno.

LAV

Saradnja sa inostranim partnerima se odlično razvija. Očekuju vas teškoće vezane za pravna pitanja. Prezadovoljni ste vezom. Razmišljate o braku, ali to ne spominjete voljenoj osobi. Mogući su problemi sa kožom.

Čitaj još:   SKANDAL: KAD SEMIR ZAPRIJETI VRANJEŠ ODMAH BRIŠE SNIMAK ...

DJEVICA

Ušli ste u fazu poslovne monotonije. Potrebna vam je promjena u vidu novog posla. Nezadovoljni ste vezom. Analizirate ponašanje partnera i pitate se da li je on najbolji izbor za vas. Očekuje vas pad raspoloženja.

VAGA

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Ne dopada vam se njihov neodgovoran stav prema poslu. Ukoliko ste slobodni zabrinuti ste da što nikako da nađete partnera. Nervni sistem je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Radite ubrzano, više poslova odjednom i koncentracija vam je slaba. To neminovno dovodi do grešaka. Vaše emotivne potrebe su snažne. Insistirate na susretu sa partnerom. Zdravlje je solidno, sem što ste razdražljivi.

STRIJELAC

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Odlično se razumijete tako da postižete zadiviljujuće rezultate. Bračni partner je nervozan, ali vas to uopšte ne dotiče. Smatrate da će se smiriti i bez vaše pomoći. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Fali vam doza profesionalizma na poslu. Neke stvari doživljavate lično što izaziva nerviranje. Imate utisak da partner pokušava da dominira u odnosu. Njegova posesivnost vam smeta. Nervni sistem je osjetljiv.

VODOLIJA

Odnos sa nadređenom osobom nije harmoničan. Imate različite stavove po pitanju obaveza i oboje mislite da ste u pravu. Prilično ste aktivni u socijalnom smislu, ali uprkos tome niko vas emotivno ne pokreće. Mogući su problemi sa bešikom.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Dr. Lejla Ćeranić, ljekari su postali žrtve vlastite šutnje... (foto i video)

RIBE

Saradnja sa kolegama je zadovoljavajuća. Vi ste adaptibilni i otvorenog uma za nove predloge čak i kada vam djeluju neuobičajeno. Bračni partner vam daje do znanja koliko ste mu bitni. Zdravlje je stabilno, a vi ste raspoloženi.

http://iblkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more