IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Podgorička policija uhapsila F.J. zbog prijetnji i vrijeđanja Jadranke Barjaktarović… (foto)

Uhapšeni je priveden Sudu za prekršaje zbog prekršaja iz člana 7 i člana 8 Zakona o javnom redu i miru, (drsko ponašanje i prijetnja)…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16.03.2021…18.55…  Podgorička policija uhapsila F.J. zbog prijetnji i vrijeđanja Jadranke Barjaktarović… (foto)

Podgorička policija uhapsila je F.J. (22) koji je putem društvene mreže uputio Jadranki Barjaktarović riječi uvrjedljive sadržine.

On je, kako je saopštila Uprava policije, priveden Sudu za prekršaje zbog prekršaja iz člana 7 i člana 8 Zakona o javnom redu i miru, (drsko ponašanje i prijetnja).

“J.B. je podnijela prijavu u kojoj je navela da su joj na jednoj društvenoj mreži upućene riječi uvrjedljive sadržine. Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica su o prijavi upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u navedenim objavama nema elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, podsjeća se u saopštenju.

Čitaj još:   Smatra se „kraljem svih začina“: Biberom protiv suvišnih kilograma i masnoća u krvi... (foto)

Preduzimajući dalje mjere i radnje iz  nadležnosti policije  pronađen je F.J. (22) koje je korisnik naloga na društvenoj mreži gdje su postavljene objave sporne sadrzine.

“F.J. je danas priveden u službene prostorije CB Podgorica i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u skraćenom postupku privedeno Sudu za prekršaje u Podgorici zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru a na štetu J.B.”, kažu iz policije... Autor: VV

Izvor Kodex. me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more