IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. mart 2021. godine

Ovnovi bjesni, Bikovi rasejani, djetinjasti Blizanci, okolina iscrpljuje Rakove, Lav želi više, Djevicama dan za velike odluke, Vage se izdvajaju, Škorpija prihvata nove ideje, Strijelac se oslobađa okova, Jarac samokritičan, Vodoliji neophodna originalnost, a Ribe s teškoćom završavaju poslove. Ovo je dnevni horoskop za 18. mart 2021. godine.

OVAN

Prisutan je problem u komunikaciji sa kolegama u smislu da ne uspjevate da nađete zajednički jezik. Planovi se ne realizuju kako ste zamislili. Tajna veza je i dalje aktuelna, a vaše emocije snažne. Skloni ste nervozi.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom poslovno-finansijskom situacijom. Vaša veza se razvija. Emocije su vam sve jače i vezujete se za partnera sve više. Zdravlje je stabilno, ali bi bilo dobro da povedete računa o ishrani.

BLIZANCI

Poslovne obaveze odrađujete baš kao što ste i isplanirali. Zadovoljni ste kako se posao odvija. Partner je neraspoložen, a vi puni razumjevanja. Pokušavate da ga opustite i oraspoložite. Ukoliko ste bili bolesni uspješno se oporavljate.

RAK

Nedostaje vam doza pragmatičnosti kada je posao u pitanju. Jako ste optimični, a takva su i očekivanja. Prija vam pažnja partnera. On je zaljubljen i ima potrebu da brine o vama. Prilično ste opušteni kada je unos hrane u pitanju.

LAV

Jako ste ambiciozni. Predstoji vam kraći poslovni put. Odlično ste se pripremili, samouvjereni ste i postižete željeni dogovor. Gajite emocije prema osobi koja živi van zemlje. Smatrate da daljina nije problem. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 9. jul 2021. godine

DJEVICA

Ukoliko ste privatnik imate naglašen osjećaj samopouzdanja tako da pravite grandiozne poslovne planove. Niste zadovoljni svim segmentima veze. Dobro se slažete sa partnerom samo na intimnom nivou. Imate pojačan apetit.

VAGA

U slučaju da ste privatnik kapirate da je neophodno da pratite inovacije i da ih inkomporirate u sistem rada. Uživate u flertu. Stalno mislite na drugu osobu. Shvatate da želite nešto više od flerta – vezu! Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Odbija vas njihov način rada, samostalno menjanje planova bez konsultacija sa vama. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Nervi su vam nadraženi.

STRIJELAC

Imate odličnu saradnju sa kolegama i pravite nove poslovne planove u čiji uspjeh ne sumnjate. Komunikacija sa partnerom nije najbolja. Dosta ste osjetljivi i lako ispadate iz takta, ali partner svjesno izbjegava sukob. Zdravlje je solidno.

JARAC

Očekuju vas problemi sa kolegama. Ne samo da se ne razumjete niti podržavete jedni drugi, nego ste na korak od svađe. Zadovoljni ste finansijama. Veza se normalno razvija. Razmišljate o potomstvu. Nervi su napeti.

VODOLIJA

Kreativni ste, energični, samouvjereni. Jasno vam je šta tačno želite da postignete i na koji način. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Razgovarate prvenstveno o finansijama što vam smeta. Skloni ste prejedanju.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018. godine

RIBE

Situacija na poslu je stabilna i sve se odvija regularno. Zainteresovani ste za poboljšanje finansija iako su one zadovoljavajuće. Uživate u stabilnom i toplom odnosu sa bračnim partnerom. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more