IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZENICA: Ermin Mujezinović, policajac skočio u rijeku i spasio trogodišnjeg dječaka … (foto)

Izbjegnuta tragedija i prava drama odvijala se, kada je na Kamberovića polju u Zenici, tačnije kod Turske česme, dijete palo u rijeku Bosnu…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, Vijesti, subota, 20.03.2021…00.35…  ZENICA: Ermin Mujezinović, policajac skočio u rijeku i spasio trogodišnjeg dječaka … (foto)

Velika drama odvijala se, kada je na Kamberovića polju u Zenici, tačnije kod Turske česme, dijete palo u rijeku Bosnu, saznaje naš dopisnik iz Zenice…

Kako saznajemo, tragediju je spriječio policijski službenik Policijske stanice Crkvice, koji je, uprkos riziku za vlastiti život i hladnoj rijeci, skočio u rijeku i spasio trogodišnje dijete.

Prema saznanjima našeg dopisnika, policajac heroj koji je riskirao svoj život da bi spasio trogodišnjeg dječaka je Ermin Mujezinović. Ovaj čin najbolji je pokazatelj da građani Zenice, ali i Zeničko-dobojskog kantona, mogu mirno spavati ali i biti ponosni na policijske službenike.

Čitaj još:   GRAD SVIJETLOSTI POD OPSADOM: Makron traži novi razgovor, VIŠE NIKO GA NE SLUŠA... (FOTO)

Sve se dogodilo oko 16 i 15 sati. Službenici PS Crkvice su izvadili dijete, starosti oko tri godine, iz rijeke. Sa cjelokupnim slučajem upoznat je i Centar za socijalni rad – kaže dežurni službenik MUP-a ZDK

Informaciju o ovom događaju potvrdili su nam prvo u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, kazavši da se radi o djetetu koje je, inače, Rom.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   “Mog tate ĐŽEJA više nema”: Ispovjest ćerke koja kaže, ljudi viste, ga toliko puta 'sahranjivali', eto vam ga sad... (foto i video)