IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. mart 2021. godine

Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Djevica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Strijelčeve ček novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je dnevni horoskop za 22. mart 2021. godine.

OVAN

Niste zadovoljni situacijom na poslu: sa kolegama ne uspjevate da nađete zajednički jezik, a posao se odvija usporeno. Zaljubljeni ste i zadovoljni vezom. Niste svjesni da voljena osoba nije sigurna u vezu. Nervi su osjetljivi.

BIK

U cilju izbjegavanja problema sa kolegama svjesno se prilagođavate i popuštate. Posvećujete se partneru. Želite da više vremena provodite zajedno, ali partner zbog poslovnih obaveza ne može da vam izađe u susret. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik očekuju vas loši poslovni rezultati zbog čega dolazite u sukob sa kolegama. Emotivno ste ispunjeni. Odnos sa partnerom se spontano razvija. Zbog problema na poslu bićete jako napeti.

RAK

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se odlično razvija i obim posla raste svakodnevno. Oduševljeni ste vezom. Drugoj strani odgovara intenzivan odnos, baš kao i vama. Zdravlje je stabilno.

LAV

U slučaju da ste privatnik odlazite na kraći službeni put i uspostavljate zadovoljavajući poslovni dogovor. Voljena osoba tačno zna kako da se ponaša prema vama tako da ste zadovoljni vezom. Mogući su bolovi u leđima.

Čitaj još:   SKANDAL U CRNOJ GORI: Zbog transparenta Amfilohiju prekinut meč u Petrovcu...

DJEVICA

Ukoliko ste privatnik imaćete obaveza više nego obično. Srećom ste organizovani pa sve odrađujete na vrijeme. Niste sigurni po pitanju veze, neke osobine partnera obožavate, a neke vas izluđuju. Napeti ste i potrebam vam je odmor.

VAGA

Uprkos početnom optimizmu poslovni sastanak ne završava onako kako ste očekivali i zbog toga se ne osjećate dobro. Odličan je dan za novo poznanstvo. U slučaju da dođe do veze, biće na daljinu. Mogući su problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Dobijate poslovnu ponudu od prijatelja, ali je odbijate. Ne želite da miješate poslovnu i privatnu sferu. Voljena osoba želi da što više vremena provede sa vama i vi joj izlazite u susret. Skloni ste povredama.

STRIJELAC

Samouvjereni ste i takmičarski raspoloženi. Započinjete novi poslovni projekat i želite da se dokažete. Veza se normalno razvija, a sa voljenom osobom provodite sve više vremena zajedno. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

Iako ste vrijedni i odgovorni, prilikom realizacije određenih planova očekuju vas neplanirane teškoće. Odnos sa voljenom osobom je stabilan i zadovoljavajući. Skloni ste infekcijama vezanih za disajne organe ili mokraćni sistem.

VODOLIJA

Imate pogrešan odnos prema poslu. Neke manje propuste i kritiku doživljavate na emotivan, umjesto na profesionalan način. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak. Pretjerujete sa hranom, naročito sa slatkišima.

Čitaj još:   Pet viceva o Đetićima ...

RIBE

Imate prilično optimističan stav prema novom projektu koji započinjete. Vjerujete u sebe odnosno da ćete postići uspjeh. Očekuje vas novo poznanstvo. Dok ćete vi biti zaintrigirani, druga strana nećete dijeliti oduševljenje. Vid je oslabljen.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more