IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: Omerović i Dizdarević privedeni zbog napada na Sadikovića… (foto i video)

Policija preduzima dalje mjere i radnje u cilju identifikacije svih lica i rasvjetljavanju cjelokupnog događaja…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21.03,2021… 11.40 … BIJELO POLJE: Omerović i Dizdarević privedeni zbog napada na Sadikovića… (foto)

Bjelopoljska policija je sinoć uhapsila Nermina Omerovića (21) i Edina Dizdarevića (18), obojica iz Bijelog Polja zbog napada novinara Televizije Vijesti Seada Sadikovića.

Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni nadležnom državnom tužiocu. Motiv napada za sada nije saopšten.

“Sinoć nešto poslije 20 časova, dok je trajala organizovana auto– kolona, u ulici 3. januara došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom. Policija je na licu mjesta zatekla novinara Sadikovića koji je imao vidiljive povrede. Nakon date izjave u službenim prostorijama policije on je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći”, saopštila je Uprava policije.

Preduzetim aktivnostima brzo su pronađeni akteri tuče koji su privedeni u službene prostorije.

Čitaj još:   Šabanu Šauliću na sahrani neće biti sveštenik: Svi detalji posljednjeg ispraćaja

Sumnja se da su Omerović i Dizdarević iz auto kolone upućivale uvrjedljive riječi Sadikoviću i da su nakon toga izašle iz vozila.

“Nakon toga je, po kazivanju i novinara i učesnika auto kolone došlo do međusobne prepirke nakon čega su osimnjičeni napali novinara nanoseći mu lakše tjelesne povrede”, navodi policija.

Policija preduzima dalje mjere i radnje u cilju identifikacije svih lica i rasvjetljavanju cjelokupnog događaja.

Napad na Sadikovića osudili predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Zdravko Krivokapić, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović , ministri, političke partije i nevladin sektor...

Izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more