IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB: Sedam radnika iz BiH se otrovalo, ima mrtvih… (video i foto)

Sedam radnika, državljana BiH, otrovalo se ugljen monoksidom u kući u Zagrebu, od posljedica trovanja preminuo je 57- godišnjak…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21.03… 13.40… ZAGREB: Sedam radnika iz BiH se otrovalo, ima mrtvih… (video i foto)

Od ostalih šest otrovanih muškaraca, najstariji ima 42 godine, najmlađi 21. Oni su prevezeni i smješteni u zagrebačke bolnice.

Došli su pod rotirkama. Ljudi su bili omamljeni, bilo je u pola noći. Nismo uspjeli vidjeti sve. Tu su živjeli neki radnici, ali koji tačno i za koga ne znamo. Bilo je jako puno policije – rekle su jutros komšije u naselju Resnik, pišu 24sata.hr.

Zagrebački vatrogasci su sinoć oko 23:45 sati primila poziv iz policije za pomoć oko otvaranja stana na lokaciji Resnik u Zagrebu. Nakon što su izašli na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljen monoksida iz bojlera.

Čitaj još:   SKANDAL: Episkopi METODIJE Ostojić i JOVAN Ćulibrk u UNIFORMAMA specijalnih jedinica Vojske SRBIJE

Vlasnik kuće Marijan Kukas je izjavio da već sedam godina iznajmljuje kuću jednoj firmi, a da su otrovani radnici koji su stigli jučer.

Jučer su stigli, a danas završili u bolnici. Strašno. Ja sam redovno servisirao bojler i nikad nije bilo problema, ali nemam papir da je sve čisto jer mi je servisiranje radio prijatelj. Iz policije su mi rekli da moraju napraviti uviđaj pa će tačno znati – rekao nam je Marijan.

Gradska plinara Zagreb je preuzela pregled svih instalacija u objektu.

izvor ibalkan.net / 24sata.hr

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

ZAGREB: JEZA I UŽAS, Muškarac se isjekao pred gradonačelnikom Bandićem…

Muškarac koji je navodno skupljao otpad ispred svoje kuće razrezao Read more