IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U NOVOM PAZARU– POLICAJCI SPAVALI DOK JE NASILNIK DIVLJAO GRADOM…

Novopazarac E. B. (31) uhapšen je juče oko šest sati ujutru nakon što je pijan “divljao” ispred Policijske uprave u Novom Pazaru, a potom zapalio sjedište automobila domara jedne osnovne škole, piše Nova.rs

Pukom srećom, na mjestu gdje je Novopazarac demolirao automobil, naletio je policajac koji je ugasio požar i uhapsio mladića, dok su njegove kolege u Upravi, kako tvrdi naš izvor – spavali.

Iz PU Novi Pazar saopštili su juče da je E. B. uhapšen neposredno nakon što je, kako se sumnja, zapalio sjedište u parkiranom automobilu muškarca (42), na kojem je prethodno izbušio gume, razbio stakla i farove.

Izvor našeg portala kaže da se sve događalo oko šest sati ujutru, i da je mladić prethodno divljao po gradu a i ispred policijske stanice.

“Prije nego što je zapalio automobil od domara iz osnovne škole, taj mladić je divljao za volanom, vozio se oko policijske stanice i uz glasnu muziku provocirao policiju i psovao. Pošto apsolutno niko nije reagovao, jer su spavali, on se potom odvezao i zapalio taj automobil”, objašnjava naš sagovornik.

Čitaj još:   Tačan broj UMRLIH i dalje NEPOZNAT: Novi Pazar kupio 122 limena sanduka, Sjenica 20... (foto)

Kaže i da je potom krenuo da lomi stakla od auta, a potom ga je i zapalio.

“Tek onda je naišao neki policajac koji je krenuo da gasi požar, i uhapsi ovog huligana”. kaže izvor našeg portala.

Iz PU Novi Pazar saopštili su juče i da je policijac koji se tu slučajno zatekao počeo da gasi požar i spriječio da se dalje proširi i dodali da su ubrzo stigli vatrogasci i lokalizovali požar.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu”, naveli su u saopštenju.

izvor. nova.rs

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more