IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE OPRA GA NI DUNAV, NI SAVA: Otkriveno kako je Lečić lažirao prepisku sa voditeljkom

Kilibarda je na Twitteru taksativno navela stavke po kojima se vidi da je Lečić uz pomoć fotomontaže lažirao svoju verziju prepiske koju je objavio.

Kilibarda je na Twitteru taksativno navela stavke po kojima se vidi da je Lečić uz pomoć fotomontaže lažirao svoju verziju prepiske koju je objavio.

Pošto je voditeljka Hristina Stojiljković objavila SMS prepisku s Branislavom Lečićem, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a u kojoj se glumac voditeljki otvoreno udvara, usput ne dobijajući od nje odgovor, on je juče objavio i svoju verziju prepiske, koja se poprilično razlikuje od prvobitne koja je puštena u javnost. Novinarka Istinomjera, Nataša Kilibarda, stručno je objasnila kako je Lečić lažirao prepisku koju je tokom prethodne noći objavio.

Kilibarda je na Twitteru taksativno navela stavke po kojima se vidi da je Lečić uz pomoć fotomontaže lažirao svoju verziju prepiske koju je objavio, a ovo je njeno objašnjenje:

1. Ukoliko oba korisnika koriste iPhone, velika je šansa da će koristiti iMessage (plavi oblačići).

2. Branislav, sudeći po objavama na ostalim društvenim mrežama, (na Instagram fotkama nema ajfon, ovde ispod tvitova piše Twitter for Android).

3. Na skrinovima su prikazana različita vremena (sat), sa razlikama i do sat i po, ali baterija je uvijek u crvenom, iako je sve vrijeme na punjenju.

Čitaj još:   DINO MUSTAFIĆ: “Psihoza novog rata ušla u naše živote, Dodik slijedi Karadžićevu politiku radi koje se ratovalo i ginulo..." (foto)

4. Ne poklapaju se vrijeme slanja poruke na Hristininom i “skrinšotu” Lečića.

5. Ako je razmjena poruka istog dana, biće prikazan datum (npr. 24. mart samo na početku).

6. Mutne su poruke Lečića (loše rezolucije jer su skidali Hristinin .jpg sa Twittera), dok su njene “poruke” oštre.

7. Poruke i jednog i drugog “sagovornika” imaju isti ton i upotrebu znakova pitanja i uzvika, što Hristinine originalne poruke ne sadrže.

8. Nedostaju dijakritički znaci, već ?, što se nikada ne dešava u razmjeni SMS poruka između dva telefona sa srpskim telefonskim operatorima (zauzeće više karaktera u poruci, ali nikad ih neće zameniti simbolima).

Podsjetimo, voditeljka političke emisije “Minut do 12”, Hristina Stojiljković je u ponedeljak uveče objavila prepisku u kojoj joj se Branislav Lečić otvoreno nabacuje pišući joj lascivne poruke.

“Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija”, pisalo je u jednoj od njih.

Čitaj još:   KAKO STRUČNJACI KAŽU, MONSTRUM KOSTA, ''BIO JE ZAPUŠTEN A POSLJEDICE RAZORNE'' (foto)

Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, ova novinarka je napisala da je riječ uobičajenom maniru Lečića.

“Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedjeljama nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora”, napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Twitter.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more