IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“POKER” POD GORICOM: Crna Gora pobijedila sa 4: 1… (foto i video)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je Gibraltar pod Goricom 4:1, u utakmici drugog kola G grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 27.03.2021…17.34… “POKER” POD GORICOM: Crna Gora pobijedila sa 4: 1… (foto i video)

Crna Gora rutinski sa Gibraltarom, slijedi okršaj sa Norveškom…

To je drugi trijumf crnogorskih fudbalera, nakon što su na startu bili bolji od Letonije u Rigi 2: 1.

Gibraltar je upisao drugi poraz, nakon što je izgubio i od Norveške 3: 0.

Fudbaleri Crne Gore očekivano su slavili protiv Gibraltara u Podgorici, bilo je 4:1, čime su sokoli stigli do drugog trijumfa nakon startnog u Letoniji. 

U 25. minutu Đurđević je šutirao glavom, lopta se odbila od jedne pa od druge stative, a akciju je pratio Fatos Bećiraj i ubacio je u praznu mrežu za 1:0. 

Samo dva minuta kasnije povrijedio se Bakić, zamijenio ga je debitant Vuljaj koji je u 29. minutu skrivio jedanaesterac. Siguran sa bijele tačke bio je Stajč.

Čitaj još:   ANTALIYA: Oboren rekord posjete za juni...

Pritisci domaćih su urodili plodom, u 43. minutu centaršut Kosovića i gol Marka Simića glavomza 2: 1.

Na poluvremenu selektor Radulović je odlučio da uvede Jovetića, koji u 53. minutu sjajno šutira ali golman šalje loptu u korner. Upravo iz tog prekida, nakon centaršuta Hakšabanovića, Tomašević zakucava loptu glavom za 3:1.

Nakon dva gola Letoncima, Jovetić je pogodio i mrežu Gibraltara. U 80. minutu direktno iz slobodnjaka, iz veoma teške pozicije. U sudijskoj nadoknadi nova majstorija Jovetića, ali je stativa spriječila novi gol našeg napadača. 

U ovom ciklusu naše momke čeka još jedan meč, u Podgoricu u utorak stiže Norveška koja večeras igra sa Turskom. U posljednjem kolu grupe večeras će igrati Holandija i Letonija. 

IZVOR Ibalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more