IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLIGRAF POKAZAO “DA”: Lečić govori istinu, nije silovao Danijelu?! (foto i video)

Poligrafista MUP- a utvrdio je da glumac Branislav Lečić govori istinu i da nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 27.03.2021.…00.24… POLIGRAF POKAZAO “DA”: Lečić govori istinu, nije silovao Danijelu?! (foto i video)

Nakon višesatnog ispitivanja u policiji, Lečić je uz svoju saglasnost testiran na poligrafu i utvrđeno je da govori istinu!?

Кako saznaje Informer, Lečić je “prošao” na svim pitanjima u vezi optužbi za silovanje.

Detektor laži  pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija – kaže izvor Informera iz MUP- a Srbije.

– Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Čitaj još:   PLANETA, Obilježava Dan hidžaba...

”U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka”, dodala je Rakočević.

Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto poslije 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Odvezao se crnim autom koja su ga čekala ispred polije.

izvor informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more