IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. mart 2021. godine

Ovan treba manje da se iscrpljuje, Bik praktičan, Blizanci pametno postupaju, Rak analizira, Lav menadžeriše, Djevica puna elana, Vaga dobro, Škorpija ima snage, Strijelac dobro, Jarac u radi, Vodolija u istom ritmu, Ribama potrebna teretana. Ovo je dnevni horoskop za 29.03.2021. godine.

OVAN

Koncentracija vam nije najbolja tako da je potrebno da budete oprezni prilikom potpisivanja dokumenata i pravljena novih poslovnih planove. Odnos sa voljenom osobom je emotivno intenzivan i zadovoljavajući. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na poslu i razmišljate o novom poslovnom izazovu. Odnos sa partnerom nije najbolji. Senzibilni ste, lako se vrijeđate, burno reagujete. Poželjno je da ograničite unos hrane.

BLIZANCI

Oblast privatnog biznisa ukazuje na probleme. Nemojte obećavati više nego što realno možete da uradite. Zadovoljni ste vezom i blaženo nesvjesni da je druga strana prilično zatvorena prema vama. Obratite pažnju na disajne organe.

RAK

Očekuje vas povećan obim posla, međutim kako ste vrijedni i dobro organizovani sve odrađujete bez ikakvog odlaganja. Jako ste ljubomorni, ali se trudite da to ne pokazujete otvoreno. Zdravlje je stabilno.

LAV

Jako je bitno da budete skoncentrisani i pažljivo izanalizirate bilo koji dokument koji treba da potpišete. Odnos sa partnerkom nije najbolji u smislu da se svađate i lažete jedno drugo. Obratite pažnju na disajne organe.

Čitaj još:   POMOĆ MAJKE RUSIJE VJERNIM SINOVIMA: Mandić i Knežević idu u Moskvu... (foto)

DJEVICA

Suočavate sa se problemima na poslu. Uprkos uloženom trudu da ih riješite u tome ne uspjevate. Svjesni ste da bračni partner nije iskren prema vama i zbog toga dolazi do svađe. Kosti su osjetljive.

VAGA

Poslovni planovi koje pravite su zasnovani na željama i mašti. Budite oprezni ukoliko vam neko nudi saradnju, jer vas može prevariti. Ne osjećate se dobro u vezi, ali ne znate šta vam nedostaje. Organizam je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Imate problem sa koncentracijom. Iz tog razloga pravite greške koje čak ni ne primjećujete. Emotivna veza ne napreduje. Razlog je u tome što ste neiskreni i zatvoreni prema partneru. Moguće su povrede.

STRIJELAC

Poslovna situacija je stabilna i posao obavljate rutinski. Pred vama je novo poznanstvo koje nećete započeti na pravi način u smislu da nećete biti iskreni prema drugoj osobi. Pokušajte da ograničite unos hrane.

JARAC

Očekuje vas dinamičan poslovni dan. Sa kolegama komunikacija nije najbolja, a neki sastanci mogu biti odloženi. U potpunosti ste zadovoljni vezom i nesvjesni da partner nije u potpunosti otvoren prema vama. Pripazite na grlo.

VODOLIJA

Prilično ste zainteresovani za otpočinjanje novog poslovnog projekta. Ono što vas brine su finansije. Emotivna veza prolazi kroz krizan period i puna je obmana, laži i nesuglasica. Prisutna je tendenciju ka prejedanju.

Čitaj još:   Mile DODIK demantovao Denisa BEĆIROVIĆA, Dinu KONAKOVIĆA, Nermina NIKŠIĆA: Nema ništa od članstva BiH u NATO, Evropa je okupator, državnu imovinu daje Srbiji!!! (foto, video)

RIBE

Na poslu je situacija regularna. Sve se odvija po planu. U emotivnom smislu ste nesigurni i skloni ljubomori. Partner je emotivno stabilan, tako da nema potrebe da brinete. Pokušajte da se opustite. Bešika je osjetljiva.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more