IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sudija se izvinio Portugalcima zbog nepriznatog gola… (foto i video)

Selektor Portugala Fernando Santoš rekao je poslije u Beogradu da je gol protiv Srbije u nadoknadi bio čist da se glavni arbitar izvinio poslije meča…

BEOGRAD: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 28.03.2021…09.34… Sudija se izvinio Portugalcima zbog nepriznatog gola… (foto i video)

Srbija i Portugal su odigrali nerešeno 2: 2 u meču drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Pogotke za Portugalce dao je Diogo Žota, a za Srbiju Aleksandar Mitrović i Filip Kostić u drugom poluvremenu.

Gosti su na stadionu “Rajko Mitić” postigli još jedan pogodak, kada je Kristijano Ronaldo bio brži od Marka Dmitrovića na jednoj lopti ka kojoj je Dmitrović krenuo.

Stefan Mitrović je tu loptu izbacio blizu gol- linije, mada se na usporenom snimku da je ona ušla u gol cijelim obimom.

Portugalski mediji su pitali da li će se Savez žaliti FIFA i UEFA, a Santoš je rekao da ne zna šta će raditi. U centru pažnje bio je sudija iz Holandije, Makelije.

Čitaj još:   SARAJEVO: GORI ŠEST VOZILA, uhapšena jedna osoba... (foto)

“Prije svega, u prvom dijelu utakmice, naša selekcija je bila usredsređena, nismo gubili loptu. Tim iz Srbije bio je super ofanzivan. Da je i u istom drugom djelu smo bili pasivniji i nismo uspjeli da zaštitimo gol, primili smo ga brzo. Kao što sam rekao portugalskim medijima, o situaciji iz nadoknade, sudija sa poslije ove situacije izvinio, ali mi tu nećemo da odustanemo od svega ovoga”, rekao je Santoš na konferenciji.

Prokomentarisao je i samu situaciju kod nepriznatog gola Ronalda.

“Vrlo jasno, vidio je da je bio gol. Nije mu bilo jasno zašto je došlo do takve reakcije, prosto tako stoje stvari. Isto je reagovao kao i drugi igrači koji su bili nervozni”, dodao je Santoš...

izvor agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   MILUTIN Cerović: Lagati sad!- Gazde sa topčiderskog brda nisu vam uposlili bukvalno niti jednog jedinog Crnogorca u državnu službu Srbije... (foto) 
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more