IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA: HAOS od suza, psovki, verbalnih i fizičkih sukob u gradskoj skupštini… (foto i video)

Današnji nastavak zasjedanja Skupštine grada Banja Luka već na samom početku pretvorio se u opći metež…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31.03.2021…13.24… BANJA LUKA: HAOS od suza, psovki, verbalnih i fizičkih sukob u gradskoj skupštini … (foto i video)

Nakon što je sjednica prekinuta, jer je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković (PDP) i nekoliko odbornika opozicije odbilo da prihvati glasanje o amandmanima na gradski budžet, u holu je došlo do međusobnih uvreda, te naguravanja, a onda i suza nekih članica Stanivukovićevog kabineta koje su izjavile da ih je napao odbornik Neven Stanić (Ujedinjena Srpska).

Stanić međutim tvrdi da je došlo do “sudara” na hodniku, ali da nikoga nije udario. Izvinio se zbog spornog događaja, te poručio da ne želi da se od svega napravi “provokacija”.

Milada Šukalo je istakla da je oko stotinu dana u Stanivukovićevom kabinetu, da je Stanić znao dolaziti u njenu kancelariju da provjerava šta radi, dok su drugi pozivali i na hapšenja.

U ovih stotinu dana, mi samo pokušavamo da radimo za ovaj grad, a ovo danas je vrhunac onoga što trpimo ovdje u Gradskoj upravi. Pozivam odbornike da kažu, da li je to što se borimo da se stara fontana iz parka Petar Kočić vrati ovom gradu…

Čitaj još:   OPSADNO STANJE: MILE, u novogodišnjoj noći na ulice izveo KORDONE POLICIJE, TURISTI PREPLAŠENI...

Da li smo zbog toga mi neprijatelji ovog grada? Svojim životima ćemo braniti svoju djecu i sve Banjalučane. Kada se pridružila gradonačelniku, rekla sam da sam ovdje zbog svoje i tuđe djece – rekla je Šukalo.

Nakon jednosatne pauze, sjednica gradske skupštine je nastavljena…

IZVOR AGENCIJE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more