IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽNA VIJEST IZ TUZLE: Pukovnik Oružanih snaga BiH Nedžad Hidanović na Ahiret preselio je od posledica koronavirusa … (foto)

Treći val koronavirusa u našoj zemlji nastavlja odnositi živote…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 31.03.2021…14.24… TUŽNA VIJEST IZ TUZLE: Pukovnik Oružanih snaga BiH Nedžad Hidanović na Ahiret preselio je od posledica koronavirusa … (foto)

Treći val koronavirusa u našoj zemlji nastavlja odnositi živote. Brojke su već dva dana vrtoglavo visoke i sve smo bliže trocifrenom broju preminulih sugrađana.

Pukovnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Nedžad Hidanović iz Tuzle preseelio je na Ahiret od posljedica koronavirusa, potvrdili su njegovi prijatelji.

Na Facebooku se od Hidanovića, uz riječi neopisive tuge i boli, opraštaju brojni poznanici, 

“Sinoć je na Ahiret, na bolji svijet, preselio moj veliki prijatelj, brat, kolega pukovnik Nedžad Hidanović od posljedice “COVID-19”, a prije svega odredbom od Allaha.

Molim Allaha Milostivog da mu se smiluje i uvede u bašče dzennetske. Nisam se odavno osjećao tako skrhano. Da nam se svima Allah smiluje i da sabura, prije svega porodici,rodbini prijateljima i nama kolegama . Amin!”, napisao je Jakubović.

Opaki koronavirus u “trećem valu” odnosi na sve brojnije živote u Bosni i Hercegovini.

Čitaj još:   BOLEST, MODERNE EPOHE: Depresivna osoba može se prepoznate po ovome! (foto)

Podsjetimo, jučer je objavljeno da je u Bosni i Hercegovini registrirano je 1867 novooboljelih od koronavirusa (dan ranije ih je bilo 856) i 92 preminulih...

Izvor iBalkan.net / agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more