IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ I SEDAM KOZLIĆA: “Dokon pop i jariće krsti”… (foto i video)

“Možda je to “verovatno, zato što je danas 1. april.”

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, vijesti, četvrtak 01.04…15.44… VUČIĆ I SEDAM KOZLIĆA: “Dokon pop i jariće krsti”… (foto i video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da samo kada imate stabilne javne finansije i jaku ekonomiju, možete da razmišljate o velikim projektima i gradnji puteva, kao što je autoput “Miloš Veliki”, prenosi Tanjug.

“Tek kada to imate, možete da radite velike projekte i da gradite puteve koje su ljudi 70 godina samo zamišljali”, rekao je Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje kako se stvara ekonomija koja odolijeva pandemiji i otvara gradilišta.

Dodao je da tome doprinose i kompanije koje uspješno rade i posebno je pohvalio kinesku kompaniju CRBC navodeći da je malo onih koji rade tako odgovorno kao oni.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, posle razgovora sa kineskom kompanijom C C C C da će autoput od Preljine do Požege biti završen najkasnije do januara ili eventualno februara, ali i da će već u maju biti potpisan ugovor sa Kinezima za gradnju nastavak autoputa od Preljine do Boljara na granici sa Crnom Gorom.

Vučić je istakao da će kada ceo autoput bude gotov moći da se stigne do Crne Gore za samo dva sata i 15 minuta.

Čitaj još:   SARAJEVO: Ide osjetno zahlađenje i kiša, na planinama moguć snijeg... (foto)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio danas da je Kina izrazito prijateljska država Srbiji sa kojom nikad nismo imali nijedan problem i da mu ne pada napamet da kod stranih predstavnika kritikuje Kinu zbog navodnog kineskog uticaja, samo da bi se nekom dodvoravao.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentariše to što je potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović prvi put išao u Briselu i traži pomoć o Evrope u vraćanju kineskog kredita kako bi smanjio kineski uticaj i da li će i Srbija eventualno pitati Evropu za pomoć i da li nam je takva pomoć potrebna…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more