IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. april 2021. godine

Ovan u ljubavi sa Lavom i Vodolijom, Bik sanja, Blizanci čekaju, Rak ljubomoran, Djevica nezadovoljna, Vaga u problemima, Škorpija stabilno, Strijelac zbunjen, Jarac preopterećen, Ribe osjetljive. Ovo je dnevni horoskop za 03. april 2021. godine.

OVAN

Dobro provjerite sve informacije koje vam saradnici serviraju, jer postoji mogućnost da nisu tačne. Odnos sa bračnom partnerkom je zadovoljavajući. Ona želi da vam ugađa i da vas usreći. Skloni ste prejedanju.


BIK

U potpunosti ste fokusirani na poslovne obaveze i uspješno ih savlađujete. Brak smatrate stabilnim. Voljena osoba vam ne govori da je zabrinuta zbog djeteta da vas ne bi uznemirila. Zdravlje je solidno

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik započinjete novu poslovnu saradnju. Imate utisak da se sa drugom stranom odlično slažete i imate veća očekivanja po pitanju saradnje. Pred vama je novo poznanstvo. Izbjegavajte sredstva zavisnosti.


RAK

Na poslu se sve odvija na uobičajeni način. Nema nekih značajnijih dešavanja. Prilično ste zadovoljni vezom. Imate utisak da ona lako i spontano može da preraste u bračnu vezu. Osjećate se dobro.


LAV

Prezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Poštujete međusobne ideje i prihvatate ih. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete ostvariti vezu na daljinu. To vam ne predstavlja problem. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   SRBI SE OVOME NISU NADALI: Rusi masovno odlaze iz Srbije, zatvaraju biznise... (foto, video)

DJEVICA

U slučaju da ste privatnik prezadovoljni ste poslovnom situacijom: imate jako puno obaveza, a rezultati su zadivljujući. Ambiciozni ste. Emotivni partner razmišlja o braku, ali vam ga ne spominje. Vrijeme je za posjetu stomatologu.


VAGA

Koncentracija vam nije jača strana tako da pravite planove koji ne mogu da se ostvare. Očekuje vas novo poznanstvo i druga strana vas svjesno šarmira iako je zauzeta. Moguće su infekcije disajnih organa.


ŠKORPIJA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Uprkos tome skloni ste nekim ilegalnim radnjama u cilju poboljšanja finansija. Emotivni odnos se ne razvija najbolje. Niste sigurni da je druga osoba prava za vas. Izbjegavajte alkohol.


STRIJELAC

Uživate na poslu. Iako imate jako puno obaveza dopada vam se osjećaj da sve možete da postignete i da ste bolji od drugih. Bračni odnos je na tankom ledu zbog prisustva tajni. Osjećate se dobro.

JARAC

U slučaju suđenja sudskih proces se ne odvija u vašu korist zbog čega ste prilično zabrinuti. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Vaše emocije su postojane i vidite sebe u budućnosti sa istim partnerom. Moguće je trovanje.


VODOLIJA

Očekuju vas problemi tokom poslovnih sastanaka. Moze se desiti da se ne razumijete najbolje ili čak da druga strana nije u potpunosti iskrena. Sa partnerom vas očekuju problemi na polju komunikacije. Skloni ste infekcijama.

Čitaj još:   Ubio sestru pa pucao u džamiji: Osuđen na 21 god zatvora... (foto i video)


RIBE

Odlično se osjećate na poslu. Situaciju držite čvrsto pod kontrolom i tačno znate koje obaveze su u kojoj fazi realizacije. Niste sigurni da vam tekuća veza odgovora, ali partneru ne govoriti o svojim sumnjama. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more