IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĐON OBRAZ: U Crnoj Gori skupovi podrške ministru koji negira SREBRENICU, razvijen i skandalozni transparent (FOTO)

Grupa mladića razvila je skandalozan transparent na kome piše “Zbog Srebrenice sa funkcije se Srbin skida, upamtite nije bilo genocida”.

Građani u nekoliko crnogorskih gradova počeli su okupljanja u znak protesta povodom odluke premijera Zdravka Krivokapića da pokrene postupak za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.Grupa mladića razvila je skandalozan transparent na kome piše “Zbog Srebrenice sa funkcije se Srbin skida, upamtite nije bilo genocida”.

U Podgorici su okupljeni izašli na Bulevar Stanka Dragojevića, blokirali saobraćaj i uz trobojke skandiraju “Ne damo Vlada” i pjesme posvećene Kosovu.

Beranci su svoj protest izrazili tako što su blokirali su magistralni put Berane – Bijelo Polje, u mjestu Persina stanica. Oni su Krivokapiću poručili da je izigrao njihovo povjerenje.

“Premijer ne smije da se bavi ovakvim metodama i da prati strane interesuje. Mora da poštuje volju naroda koja ga je dovela na to mjesto. Ako je već on nas prevario apelujemo na poslanike da ovo spriječe, ne smiju da razriješe Leposavića”, poručuli su okupljeni, prenio je crnogorski portal CdM.

Čitaj još:   MONSTRUM SA NOVOG ZELANDA PRIZNAO KRIVICU ZA NAPAD NA DŽAMIJE!!!

Kako su dodali, ako “padne Leposavić pada i Vlada”.

Okupljanja su organizovana u Nikšiću, Podgorici, Bernama, Bijelom Polju i Baru.

Podsjetimo, Krivokapić je u vanrednom obraćanju javnosti kazao da će pokrenuti postupak razrješenja ministra Leposavića zbog njegove izjave o Srebrenici.

Leposavić je, prethodno, odbio da podnese ostavku koju mu je Krivokapić tražio, a premijer će Skupštini poslati prijedlog za njegovo razrješenje.

Podsjetimo da je Leposavić nedavno dao skandaloznu izjavu u kojoj relativizira genocid u Srebrenici.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more